رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۹ کد : ۴۳۵۲ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، در پیام دکتر کلانتری آمده است:
**بسیجی یعنی علی( ع) که تمام وجودش وقف اسلام بود.  مقام معظم رهبری***

کسی که اسلام و مبانی آن را به راستی باور دارد، همواره با تمام نیرو آماده انجام وظیفه در راه آن است. این ویژگیِ بسیجی است و در قرآن بهترین واژه‌ای که می‌تواند معادل بسیجیان باشد، «رِبّیون» است: وَکَأَیِّن مِّن نَّبِیٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّیُّونَ کَثِیر؛«چه بسا پیامبرانی که به همراهی آنان، مردان خداپرستِ بسیاری نبرد کردند». هنگامی که خداوند به پیامبران دستور جهاد داد، مردان بسیاری مخلصانه این ندا را اجابت کردند و در رکاب پیامبران با کفار و مشرکان جنگیدند.
تداوم، ثبات و سلامت انقلاب اسلامی ایران در 5 آذر ماه 1358 با فرمان تاریخ‌ساز رهبر کبیر و فرزانه انقلاب حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر ایجاد و سازماندهی بسیج مستضعفان تضمین گردید و استمرار فعالیت‌های بسیجی‌گونه با پیروی از منویات مقام معظم رهبری و اتکا به ارتش فرا بیست میلیونی و با پایمردی اعتقادی و جهادی خود در تقابل با استکبار جهانی، صهیونیسم و متجاوزان به حقوق ملت‌ها، توانسته است تبدیل به سرمشقی برای ملت‌های آزادی‌خواه و تحت ستم گردد و سمبلی شود برای تحقق خواسته‌های آزاد منشانه تمام ملل و به ویژه مناطق مسلمان‌نشین جهان.
نقش ارزشمند بسیج و بسیجیان در حفظ و حراست دستاوردهای انقلاب و نیل به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست و هفته بسیج فرصت مغتنمی است برای ارزش نهادن به این نقش‌آفرینی ارزشمند و یادآوری این که بسیجی یعنی عنصر انقلابی علاقه‌مند به سرنوشت میهن و تابع محض ولی امر مسلمین.
بسیج نماد اقتدار، عظمت و پایداری ایران اسلامی در زمینه‌های دفاعی، نظامی و امنیتی است و در عرصه فرهنگی، بسیج را بحق می‌توان مکتبی‌ترین و مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهانی نامید و تفکر بسیجی به الگویی بی‌بدیل در سطح جهانی تبدیل شده است و به فرموده رهبر معظم انقلاب بسیجیان توانسته‌اند در قبال پیچیدگی اوضاع در ذهن و فکر و شخصیت خود پیچیدگی ایجاد کنند و اوضاع را به خوبی بشناسند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) ،شهدا و ایثارگران بسیجی، فرا رسیدن هفته بسیج و پنجم آذرماه سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص ایران اسلامی به ویژه جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی تبریک عرض نموده و امیدوارم با تلاش بسیجی‌وارِ استادان، کارکنان و دانشجویان عزیز بتوانیم آوازه سربلندی بسیج را بیش از پیش در زیر گنبد علمی جهان طنین‌انداز کنیم و با عملکرد مبتنی بر فرمایشات معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری بیش از پیش موجب وحدت، عزت، اقتدار،سربلندی و افتخار ایران اسلامی باشیم.

حسین کلانتری دبیرهیات امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک