بیانیه بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک به مناسبت فرارسیدن سالروز تأسیس بسیج

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۳۵۳ اخبار دانشگاه

بسم الله ارحمن الرحیم

بسیج یک نهاد مقدس ویکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که از ابتکارات امام خمینی (ره) به شمار می رود . بسیج نه مختص به یک قشر و نه مختص به یک بخشی از بخشهای جغرافیائی کشور است، بلکه فرا تر از زمان و مکان خاص است. در همه‌ی جاها، در همه‌ی مکانها، زمانها، عرصه‌ها و در همه‌ی قشرها، این شجره طیبه ویاد گار امام راحل (ره) جریان دارد.

پنجم آذر ماه سال 58 سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران مبنی بر تشکیل این شجره طیبه ، که زمینه ساز تشکیل سازمانی مردمی و پر افتخار وحماسه ساز در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

فرامین امام راحل (ره) در تاسیس بسیج موجب شد که جوانان مومن وپر شور این سرزمین با تمام وجود وبا دلاوری های وصف ناپذیرخود در دفاع ازایران اسلامی و تمامیت ارضی کشور تمام سختی ها و ناملایمات را به جان خریده و با شجاعتی بی نظیر و ایثار جان، در مقابل تهاجم نظامی استکبار جهانی در طول هشت سال دفاع مقدس، صفحه بی بدیلی را در تاریخ سراسر پرافتخار اسلام وکشور رقم زنند که این نهاد مقدس تا به امروز با وجودجوانان غیور خود پله های پر افتخار علم وفن آوری را نیزدر تمامی عرصه ها  فتح نموده است، که سر بلندی وسرافرازی ملت بزرگ ایران را به دنبال داشته و همچنان این حرکت بزرگ وخدا پسندانه ادامه دارد .

بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اراک سالروز تاسیس این نهاد مقدس را که همواره در برابر انقلاب اسلامی احساس مسئولیت و تعهد داشته و حماسه آفرینی ها و فداکاریهای آن محدود به دوران دفاع مقدس نبوده و در تمام دوران حیات پر برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مشهود بوده وهست، را به تمامی بسیجیان پر افتخار خصوصا به اساتید وکارمندان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی اراک تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون وسربلندی این عزیزان را در راستای اعتلای اهداف و برنامه های ارزشمند و عزت آفرین بسیج، از در گاه خداوند بزرگ خواهانیم .