دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک با فرماندهی انتظامی استان مرکزی در هفته نیروی انتظامی

۱۵ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۳ کد : ۴۴۰ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  استان مرکزی : اقتدار،عزت ، رحمت و روحیۀ خدمت رسانی به مردم ازدیگر صفاتی است که درپرسنل نیروی انتظامی نمود عینی دارد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت هفته نیروی انتظامی دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی وجمعی از اعضای هیأت رییسه واحد اراک با حضور در محل کار سرهنگ کیومرث عزیزی  فرماندهی ناحیه انتظامی استان مرکزی هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی وپرسنل خدوم وزحمت کش نیروی انتظامی استان مرکزی تبریک گفت،واظهارکرد:ما در استان مرکزی شاهد حضور فعال  و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم .

دکتر نظام آبادی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بحث امنیت و نیروی انتظامی به ویژگی های مهمی که فرماندهی معظم کل قوا برای نیروی انتظامی بیان فرموده اند، افزود: ما اقتدار نیروی انتظامی را مرهون افکار بزرگ و عمیق حضرت امام (ره) ، خون شهیدان و دلاورمردیهای رزمندگان و جانبازان انقلاب هستیم و همچنین این اقتدار را از رشادتها و ایثارگری رزمندگان بعد از 8 سال دفاع مقدس می دانیم .

رییس واحد اراک خاطرنشان کرد:  اقتدار،عزت و رحمت و روحیۀ خدمت رسانی به مردم ازدیگر صفاتی است که درپرسنل نیروی انتظامی نمود عینی دارد. و نیروی انتظامی در کنار اینکه مأموریت های خود را با اقتدار انجام می دهد، در برخورد با مردم با مهربانی و عطوفت رفتار می کنند. در عین حال که با خلافکاران و کسانی که قصد غارت مال و جان مردم را دارند با بالاترین سطح قاطعیت برخورد می­کنند. از ارزشهای  والای نظام جمهوری اسلامی با عزت وافتخار دفاع می کنند.

دکتر نظام آبادی بیان داشت: تعامل نیروی انتظامی با دانشگاه‌ها برای تبادل تجربه و علم در زمینه جدیدترین دانش‌ها در زمینه رفتارهای انسانی، به ارتقای سطح امنیت اجتماعی درجامعه منجر می‌شود.

دبیر هیأت امنا استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه ها موتور فکری جامعه هستند ، اظهار کرد: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی در استان مرکزی آمادگی دارند با توجه به ظرفیت ها وپتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی،آموزشی ،پژوهشی،فرهنگی و با توجه به نیازهای استان و کشور همکاری های لازم را با نیروی انتظامی  داشته باشد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: توسعه ظرفیت‌های مشارکت‌پذیر دو سازمان در راستای توسعه نظم و امنیت، همکاری در اجرای پروژه‌های علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم انسانی با هدف پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی، تهیه و تدوین متون آموزشی در زمینه پیشگیری از رفتار‌های پر خطر، همکاری در امور فرهنگی و هنری، همکاری در زمینه پیشگیری از آسیب‌های مربوط به فضای مجازی و در راستای نیل به این اهداف در تمامی زمینه ها نهایت تلاش و کوشش خود را خواهد کرد.

کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این دیدار با قدردانی از تعامل سازنده و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی اراک با نیروی انتظامی اظهار کرد: ناجا آمادگی دارد با حمایت از طرح های پژوهشی و پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری بستر تعامل با دانشگاه را به حوزه‌های پژوهشی و تحقیقاتی گسترش داده و زمینه بهره‌برداری اعضای هیات علمی و دانشجویان را از حمایت‌های مالی و معنوی ناجا فراهم کند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به رابطه امنیت اجتماعی و مشارکت عمومی مردم، گفت: رابطه میان امنیت اجتماعی و مشارکت مردمی یک رابطه متقابل است و وجود مشارکت اجتماعی میان مردم و پلیس در امور امنیتی کارکردی پنهان و آشکار دارد که می توان از پیامدهایی همچون افزایش نظم و انضباط اجتماعی، افزایش میزان تعهد و اعتماد اجتماعی، قبول مسئولیت و انجام کارهای گروهی، افزایش امنیت و احساس امنیت، افزایش مقبولیت اجتماعی پلیس و برقراری روابط تعاملی میان پلیس و مردم نام برد.

شایان ذکر است درپایان جلسه دیدار با فرماندهی انتظامی استان مرکزی سرهنگ عزیزی از تعامل و همکاری های شایسته رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با ناحیه انتظامی استان با اهدا لوح ،تقدیرنمود.