تمدید حکم معاون آموزشی واحد اراک

۲۳ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۱ کد : ۴۴۷ اخبار دانشگاه
تمدید حکم معاون آموزشی واحد اراک

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی  اراک  در پست خود ابقا  شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، در جلسه هیأت رییسه واحد اراک که با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی واعضای هیأت رییسه واحد در سالن جلسات حوزه ریاست شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد، رییس واحد اراک ، فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به جامعه دانشگاهی به ویژه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی ودانشجویان جدید الورود که محیط دانشگاه را برای اولین بار تجربه می کنند تبریک گفت واظهار کرد برای آشنایی هرچه بیشتردانشجویان جدیدالورود با قوانین ومقررات آموزشی دانشگاه جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود باحضور معاونین ورؤسای دانشکده ها درهفته آینده برگزار می گردد.

دکترنظام آبادی درجلسه هیأت رییسه واحد باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید نکات مهم آموزشی ،دانشجویی وفرهنگی را متذکر شد وافزود: طبق تأکیدات دکترمیرزاده ریاست عالی دانشگاه در خصوص ایجاد فضای کافی برای اتاق اساتید ،کلیه واحدهای استان موظف هستند در اسرع وقت پیگیری واقدام لازم را دراین خصوص به عمل آورند.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: خوشبختانه درواحد اراک اتاق اساتید در اکثر دانشکده ها در ترم های گذشته ایجاد و تجهیز شده است.

دکترنظام آبادی مجددا درخصوص تکریم ارباب رجوع وهمچنین نظارت برخدمات آموزشی ورفاهی دانشجویان تأکید کرد واز معاونین مربوطه خواست نظارت کافی ودقیق درخصوص مسائل آموزشی ورفاهی دانشجویان را شخصا رصد و مدیریت نمایند.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی درادامه جلسه طی حکمی، دکتر ذبیح پیرانی را در سمت خود ابقا نمود.

متن حکم ریاست واحد خطاب به دکتر ذبیح پیرانی به شرح ذیل است:

با عنایت به مراتب تخصص، تعهد و تجارب ارزشمند جناب‏عالی و نظر به موافقت کمیته انتصابات استان مرکزی به موجب این حکم به مدت یک سال در سمت «معاون آموزشی» دانشگاه آزاد اسلامی اراک ابقا می‌شوید.

امید است در سایه توفیقات الهی و با تعامل، هم‌فکری و همکاری صمیمانه با مجموعه همکاران آن حوزه در راستای تسریع امور مربوط به اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز در جهت تحقق اهداف بلند دانشگاه موفق و مؤید باشید.