برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم دردانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۳ مهر ۱۳۹۴ | ۲۰:۳۸ کد : ۴۴۸ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم دردانشگاه آزاد اسلامی اراک

مراسم عزاداری سالار و سرور شهیدان حضرت ابا عبدالله حسین (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک  برگزارمی شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک مراسم عزاداری ایام محرم از روز اول محرم به مدت یازده شب در نماز خانه مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار می‌گردد.

به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران با وفایش با حمایت ریاست محترم دانشگاه و تلاش دفترنهاد رهبری و هیئت دانشجویی محبان الحسین(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، هرشب با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج آقا سلحشور نیا مسئول  محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد استان مرکزی برقرار می باشد.

همچنین مراسم عزاداری و سینه‌زنی نیز هر شب پس از برگزاری نماز جماعت مغرب و عشا  و با دعوت از مداحان برجسته شهر با حضور ریاست واحد ، هیات رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار می گردد.

شایان ذکر است مراسم پرفیض زیارت عاشورا نیز هر روز صبح با حضور مسؤولین ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه ازدهه اول محرم  در مسجد صاحب الزمان شهرک دانشگاهی امیر کبیر  واحد اراک دایر می باشد.

همچنین تجمع وعزاداری بزرگ دانشگاهیان عاشورایی استان مرکزی درروزسه شنبه27مهرماه مصادف باششم محرم رأس ساعت9صبح ازمجتمع قائم مقام فراهانی به طرف مصلی بیت المقدس برگزارمی گردد.