ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت دکتری تخصصی دانشگاه آزاد از امروز/ اعلام ضوابط مربوط به بورسیه

۲۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۳ کد : ۴۵ اخبار دانشگاه
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل‌ظرفیت دوره دکتری تخصصی سال ۹۳ این دانشگاه از امروز (شنبه، ۲۹ شهریور) خبر داد.

دکتر مجتبی علوی فاضل در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، افزود: پذیرفته‌شدگان نهایی تمام رشته‌های باید امروز شنبه 29 شهریورماه برای ثبت‌نام به واحدهایی که نشانی و تلفن آنها در سامانه اینترنتی روابط عمومی معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه قرار گرفته است، مراجعه کنند.

وی ادامه داد: داوطلبان باید اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد، اصل شناسنامه عکس‌دار، 6 قطعه عکس، اصل  کارت ملی و  داوطلبان مرد مدارک مربوط به خدمت وظیفه عمومی  را به همراه داشته باشند.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: متقاضیان استفاده از بورس تحصیلی پس از قبولی قطعی در دوره دکتری تخصصی باید با مراجعه به سایت استخدام اینترنتی دانشگاه آزاد به آدرس http://jazb.iau.ir  برای ارائه درخواست و انجام مراحل بورسیه با توجه به ضوابط اقدام کنند بنابراین توصیه از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه خودداری کنند.

وی افزود: همچنین شهریه تحصیلی دوره دکتری تخصصی سال 93 نیز از دو بخش ثابت و متغیر تشکیل شده است که هر پذیرفته‌شده باید براساس اعلام دانشگاه هزینه را پرداخت کند.

به گفته فاضل، پذیرفته‌شدگان واحدها و مراکز بین‌المللی و برون‌مرزی نیز باید بدانند که مجوز انتقال، میهمانی و جابه‌جایی تحت هیچ  حالتی به آنها داده نمی‌شود.