برگزاری شورای مشترک پژوهشی و فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان استان مرکزی

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۲۲:۰۵ کد : ۴۵۳ اخبار دانشگاه

دکترنظام آبادی:اصلی ترین عامل پیشرفت هر کشوری نیروی های نخبه و متخصص آن کشور است .

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، شورای مشترک پژوهشی و فناوری و باشگاه پژوهشگران جوان استان مرکزی با حضور دکتر زارع؛ مشاور عالی ریاست دانشگاه و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دکترعلیرضانظام آبادی، دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بهروزبهرامسری رئیس دبیرخانه هیأت امنا استان مرکزی، دکترسیدمجید علوی معاون برنامه ریزی و اموراقتصاد دانش بنیان واحد اراک، معاونین پژوهش و فناوری استان و رؤسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان مرکزی درسالن جلسات دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارشد.

دکتر نظام آبادی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک، ضمن عرض خیرمقدم به دکتر زارع و مهمانان حاضر در جلسه، عنوان کرد:  اصلی ترین عامل پیشرفت هر کشوری نیروی های نخبه و متخصص آن کشور است که خوشبختانه کشور ما از لحاظ نیروهای نخبه سرآمد بسیاری از کشورهاست.دردفاع مقدس 8ساله جوانان ما با عشق به خدا،ولایت وایران اسلامی جان برکف جنگ را به پیروزی رساندند ودراین برهه اززمان نیز جوانانی غیور،نخبه و ولایتمداردر همه عرصه هاداریم و با عشق به افتخارات ایران اسلامی با همراهی ،همدلی وهمکاری می بایست بسترلازم جهت داشتن ایرانی مقتدر،علمی وصنعتی را فراهم کنیم .

دبیرهیأت امنای استان مرکزی گفت: در حال حاضر حدود 60% دانشجویان واحد اراک را تحصیلات تکمیلی در بر گرفته است که بر اساس سیاست های کلان دانشگاه آزاداسلامی  ورییس هیأت موسس دانشگاه حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی، ریاست عالی دانشگاه دکتر میرزاده و مدیران نخبه و کارآمدی مانند دکتر واشقانی فراهانی، رسالت کاری ما سخت تر می شود و ما را بر آن می دارد که با مسئولیت بیشتری به این عزیزان خدمت رسانی کنیم.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن تشکر از مسئولان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد، اشاره کرد : باشگاه حلقه مفقوده ای است که اعضای آن می توانند رابط خوبی برای صنعت ،دانشگاه واجتماع باشند و بهترین راه کارها را ارائه دهند.

دکتر نیازی، معاون پژوهش و فناوری واحد اراک، درادامه جلسه گزارشی از فعالیت های پژوهشی حوزه پژوهش واحد اراک ارائه نمود.واظهارکرد: چاپ 568 مقاله ISI-WOS، چاپ 265 مقاله ISI-L، چاپ 81 مقاله علمی پژوهشی وزارتین، 359 طرح خاتمه یافته، چاپ 221 کتاب توسط انتشارات واحد ، تاسیس آزمایشگاه های جدید ازجمله آزمایشگاه دانشکده داروسازی و تجهیز مجتمع آزمایشگاهی رازی مواردی بودند که ایشان به آنها اشاره نمود.

دکتر شهاب خاقانی، رییس باشگاه پژوهشگرا جوان و نخبگان واحد اراک گزارشی از عملکرد باشگاه اراک ارائه نمودکه از آن جمله می توان به چاپ 150 مقاله ISI-WOS، چاپ 97مقاله ISI-L، چاپ 99 مقاله علمی پژوهشی ، 42طرح خاتمه یافته، چاپ 10 عنوان کتاب که یکی از آنها به عنوان کتاب برتر سال در دانشگاه آزاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفت، ثبت 82 اختراع، 1 پتنت و ... اشاره کرد.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر زارع، ریاست باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، صحبت های خود را اینگونه آغاز نمود که باید به جوانان بها دهیم و نهایت تلاش خود را در کمک به حل مشکلات آنها به کار بندیم و واقف باشیم که اگر کاری به نام خدا باشد و برای خدا، حتما به نتیجه خواهد رسید.

دکترزارع اظهارکرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان پلی است بین صنعت و دانشگاه، پس پژوهشگران را دریابیم و تلاششان را ارج نهیم.

دکتر زارع در ادامه گزارشی از فعالیت های باشگاه های کشور ارائه داد و در پایان نیز از حضار خواستند چنانچه پیشنهادی دارند مطرح نمایند که برخی از پیشنهادها به شرح ذیل می باشد:

داود قنبری، عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اراک؛ پیشنهاد کرد تشویقی مقالات ISI باشگاه با ضریب تاثیر بالا با تشویقی مقالات با ضریب تاثیر پایین متفاوت باشد تا انگیزه ای شود که اعضا تلاش خود را جهت چاپ مقاله در مجلات با ضریب تاثیر بالا افزایش دهند؛

معاون پژوهشی خمین پیشنهاد کرد اعضاء هیات علمی عضو باشگاه بتوانند طرح های پیشنهادی خود را در باشگاه مطابق با شرایط و آیین نامه هیت علمی انجام دهند.

معاون پژوهش آشتیان گفت: با توجه به کم شدن دانشجویان کارشناسی و افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پیشنهاد می گردد شرایط عضویت برای این افراد ساده تر شود. برای مثال تعداد واحدهای گذرانده شده این افراد کمتر در نظر گرفته شود.

رئیس باشگاه ساوه گفت: افرادی که برای اولین بار طرح پیشنهاد می کنند، موظفی طرح آنها کمتر و سبک تر شود تا علاقه و انگیزه برای اجرای طرح بیشتر شود.

در پایان جلسه از برگزیدگان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اراک تقدیر و تشکر به عمل آمد.