بازدید اعضای انجمن علمی رشته حسابداری واحد اراک از تالار بورس اوراق بهادار و کالای تهران

۳۰ مهر ۱۳۹۴ | ۱۵:۰۰ کد : ۴۶۰ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اعضای انجمن علمی حسابداری دانشگاه آزاداسلامی اراک از تالار بورس کالا و اوراق بهادار و تالار بورس کالای کشور بازدید علمی نمودند.

در این بازدید که در دو نوبت مجزا برای دانشجویان خواهروبرادر در رشته های حسابداری و اقتصاد انجام شد دانشجویان از نزدیک با فرآیند خرید و فروش سهام،تحلیل سهام در بازار بورس اوراق بهادار و همچنین نحوه معاملات محصولات مختلف در تالار بورس کالای کشور آشنا شدند.

عرب دبیر انجمن علمی حسابداری در حاشیه بازدید گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل های بسیار زیادی در زمینه های پژوهشی دارد وآشنایی نزدیک دانشجویان رشته های مختلف با صنایع و نهاد های مرتبط با رشته تحصیلی خود باعث ایجاد انگیزه فراوان در دانشجویان جهت رشد هرچه بیشتر توانایی های آموزشی و پژوهشی آنان خواهدشد.

وی افزود : رویکرد پژوهشی دانشگاه  در سال های اخیر با مدیریت پژوهش محور جناب آقای دکتر نظام آبادی ریاست محترم دانشگاه تقویت گردیده است. ایشان ضمن تشکر از ریاست دانشگاه در حمایت از انجمن های علمی دانشگاه وپروژه های پژوهشی ابراز امیدواری نمود که  انشالله در آینده هم با حمایت مسئولین دانشگاه شاهد موفقیت روزافزون انجمن های علمی باشیم.