برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات

۰۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۵ کد : ۴۶۶ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات

برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات ومدیران فرهنگی دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی درواحد اراک

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، کارگاه آموزشی ائمه جماعات ومدیران فرهنگی واحدها ومراکزآموزشی دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی به همت ستاداقامه نماز واحد اراک در تالار شریف مجتمع قائم مقام فراهانی برگزارگردید .

بنا بر این گزارش، این کارگاه آموزشی با حضور حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی ، حجت الاسلام هادی ساجدی فر دبیرستاداقامه نمازواحد اراک ، 25 نفراز ائمه جماعات و 15 نفراز مدیران فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، در دوبخش برگزار گردید .

حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی درابتدای جلسه ضمن خوش آمدگویی به میهمانان درخصوص اهمیت وتوجه ویژه به اقامه نماز جماعت درمساجد و خوابگاه های دانشجویی وهمچنین اهمیت هرچه بیشتر به مبحث مشاوره به ایراد سخنرانی پرداخت.

بخش اول کارگاه با حضور دکتر احمدی با موضوع آسیب های اجتماعی وبخش دوم با موضوع آموزش فنون مشاوره با حضور حجت الاسلام فرحزادی برگزار گردید.

طبق ارزیابی ها از نظر کیفی این کارگاه مورد رضایت عالی میهمانان قرارگرفت ودرپایان گواهی حضور درکارگاه و بسته فرهنگی حقیقت خلقت به شرکت کنندگان اهداگردید.

این کارگاه هرسال در دو نوبت برگزار می گردد که نوبت دوم آن در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهدشد