برگزاری کارگاه روش های تدوین برنامه ششم توسعه واحد ها ومراکز آموزشی دانشگاه های آزاداسلامی استان های مرکزی ،همدان ولرستان در واحد اراک

۱۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۴۸ کد : ۴۷۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، کارگاه روش های تدوین برنامه ششم توسعه با حضور دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، دکتر حسین بدیعی مدیر کل برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی ،مدیران ومسئولان برنامه ریزی واحدها ومراکز آموزشی استان های مرکزی،همدان و لرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

دکترعلیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در ابتدای این مراسم ضمن خوش آمدگویی به میهمانان حاظر درجلسه گفت : این کارگاه با هدف آشنایی و اشراف بیشتر بر راه های تدوین برنامه ششم توسعه تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در برنامه های پنج ساله توسعه برای هر یک از معاونت های دانشگاه باید هدف روشن و معینی تبیین شود و این مهم مستلزم هماهنگی تمام معاونت ها با معاونت برنامه ریزی واحد ها است .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به آمار های تهیه شده توسط  هرکدام از معاونت ها، گفت: دقت در تهیه و صداقت در ارائه تمام آمار ها که توسط معاونت ها تهیه می شود دارای اهمیت بسیار بالایی است و موجب مشخص شدن نقاط ضعف و قوت واحد می شود و یافتن نقاط ضعف و قوت در برنامه ریزی های آینده مهم ،قابل توجه و راهگشا خواهد بود.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی در ادامه گفت : رویکرد مجموعه در برنامه سال 95 درآمد غیرشهریه ای است و راهکار تحقق این مهم توجه بیشتر به اقتصاد دانش بنیان و تقویت شرکت های دانش بنیان است.

دکترنظام آبادی ادامه داد:ارتقای کیفیت در همه ی حوزه ها و حرکت به سوی تعالی باید با هدف گذاری صحیح در برنامه ششم توسعه مد نظر قرار گرفته شود.

دکترنظام آبادی با اشاره به رویکرد دیگری که باید در برنامه ششم توسعه مدنظر قرار گرفت شود گفت :توسعه رشته های پزشکی و ایجاد بستر این رشته ها در واحد ها و گسترش تحصیلات تکمیلی می باشد.

وی ادامه داد :در خصوص گسترش تحصیلات تکمیلی نیز شورای گسترش تحصیلات تکمیلی در استان ها تشکیل شده است .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: در تدوین برنامه ششم توسعه توجه به اسناد بالا دستی از جمله نقشه جامع علمی کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این کارگاه دکترحسین بدیعی مدیر کل برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از ارائه نکات مفیدتوسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد،به تکمیل نکات مطروحه پرداخت و گفت:در تدوین برنامه ششم توسعه باید به ظرفیت های موجود در هر واحد توجه داشت و برنامه هایی که تدوین می شوند به واقعیت نزدیک بوده و ضمانت اجرایی داشته باشند.

وی ادامه داد:مقایسه پیش بینی و عملکرد واحد ها  ومراکز آموزشی در سال گذشته یعنی سال 93 می تواند در تدوین برنامه جدید بسیار اثربخش باشد.

این مقام مسئول افزود:در نظر گرفتن زمان در برنامه ها دارای اهمیت است و طرح هایی که در برنامه ها آورده می شوند باید در بازده زمانی مناسب و معقول عملی شوند.

مدیر کل برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : اطلاعات پایه در برنامه ریزی ها همواره باید مدنظر قرار گرفته شود و برنامه هایی که برای سال های آتی نوشته می شود با اطلاعات پایه تطبیق داشته باشند.تطبیق با اطلاعات پایه در برنامه ریزی ها از بروز مشکلات در آینده جلوگیری خواهد کرد.

وی افزود:رؤسا واحد ها ومراکزآموزشی باید در جریان تدوین برنامه به صورت جزئی قرار گیرند،چرا که رؤسای واحد ها باید پاسخگوی سوالات مطروحه در خصوص برنامه ی تدوینی واحد خود باشند.

بدیعی در پایان از طراحی نرم افزاری برای کنترل بودجه خبر داد و گفت :نرم افزاری تحت وب برای کنترل بودجه و انجام مقایسه آماری تهیه شده است که به زودی به واحد ها ارائه خواهد شد.

دکترسیدمجیدعلوی رئیس شورای اموراقتصادو دانش بنیان استان مرکزی در پایان این کارگاه به ارائه گزارش عملکردی از اقدامات شورای دانش بنیان استان مرکزی پرداخت.