نخستین سمینار علم کارآفرینی واشتغال

۱۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۸:۲۵ کد : ۴۸۵ اخبار دانشگاه
نخستین سمینار علم کارآفرینی واشتغال

دبیرهیأت امنای استان مرکزی:

توسعه کمی و کیفی خدمات دانشگاه در راستای برنامه های کارآفرینی وپژوهشی انجام می شود و دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش های کاربردی را عاملی برای تحقق شاخص های تولید علم می داند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، جلسه هماهنگی برگزاری " نخستین سمینار علم ،کارآفرینی واشتغال" در واحد اراک باحضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،دکتر مجید حاجی بابایی مدیر اتاق فکر استان مرکزی و رییس شورای سیاستگذاری سمینار علم،کارآفرینی و اشتغال،دکتر مجید ایزدی رییس کانون کارآفرینی کشور،مهندس بهنام آزادی راد دبیر اتاق فکر استان مرکزی،مهندس هزارخانی دبیر کانون کارآفرینی کشور، مهندس عادل حکمت دبیر سمینار و دبیر شبکه علمی و کارآفرینی سازمان های غیردولتی استان مرکزی، سرکار خانم فراهانی مسئول دبیرخانه کانون کارآفرینی کشور وجمعی از معاونین ومدیران دانشگاه دردفتر ریاست واحد اراک برگزار گردید.

بنابراین گزارش "نخستین سمینار علم کارآفرینی واشتغال" در روز سه شنبه19 آبانماه درتالار فردوسی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار می گردد.

شایان ذکر است امسال برای اولین بار در تقویم هجری شمسی روز 19 آبان به نام روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه نامگذاری شده است و این سمینار به جهت گرامیداشت این روز برگزار میگردد.

دکترنظام آبادی درابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به حاظرین درجلسه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با داشتن زیرساخت های لازم و امکانات علمی ، پژوهشی و آزمایشگاهی و استفاده از استادان مجرب و متعهد و ایجاد فرصت برای ورود علاقمندان به دوره های آموزش عالی به ویژه جوانان نقش بسیار مهمی در توسعه کمی و کیفی مراکز آموزش عالی کشور ایفا نموده است. وهم اکنون نیز پس از گذار از سه دهه (دهه استقرار-دهه توسعه-دهه کیفیت) هم اکنون در دهه چهارم با مدیریت خردورزانه و توأم با اخلاق و عدالت جناب آقای دکتر میرزاده با کیفی بخشی به آموزش، پژوهش و فرهنگ باید به رقابت با دانشگاه های معتبر دنیا پرداخته وتبدیل به دانشگاهی پژوهش محور وکار آفرین گردد.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از محل شهریه دانشجویان اداره می‏گردد و دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به تمامی مردم است و در حال حاضر بیش از 400 واحد و مرکز آموزشی ودانشگاهی در سراسرکشور فعالیت می‏کند که یکی از درخشان‏ترین آنها دانشگاه آزاد اسلامی اراک است.

رییس واحد اراک درادامه افزود: توسعه کمی و کیفی خدمات این دانشگاه در راستای برنامه های کارآفرینی وپژوهشی انجام می شود و دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش های کاربردی را عاملی برای تحقق شاخص های تولید علم می داند.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اراک دارای امکانات و توانمندی های بسیاری است وامیدواریم ازاین فرصت جهت تعامل و رفع مشکلات، معضلات و کیفی سازی صنایع، ادارات، نهادها و تشکیلات وشاکله مدیریتی استان به نحو شایسته ای استفاده نمائیم.

در ادامه جلسه دکتر مجید ایزدی رییس کانون کارآفرینی کشورضمن تشکراز تعامل وهمکاری خیلی خوب دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاداسلامی از پتانسیل های پژوهشی،علمی،آموزشی وامکانات بسیارخوب آزمایشگاهی وکارگاهی برخورداراست

رییس کانون کارآفرینی کشورگفت:دانشگاه آزاد اسلامی همیشه در استقبال از ایده های خلاقانه درکشورپیش قدم بوده است.

دراین جلسه پیشنهادشد در روز برگزاری سمینار،نام یکی از میادین اصلی دانشگاه آزاداسلامی اراک به نام "علم و توسعه "نامگذاری ورونمایی شود.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در حاشیه این جلسه درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درخصوص برگزاری" سمینار علم ،کار آفرینی واشتغال "در واحد اراک گفت: درجهان کنونی هرکشوری به اندازه ایی که تولید علم می کند می تواند عرض اندام نموده وحرف جدیدی برای جهانیان داشته باشد.

وی گفت:درعصرحاضر دانشگاه های کارآفرین هم درتجاری سازی علم وهم درایجاد فرصت های شغلی وهم در درآمدزایی های شرکت های دانش بنیان نقش اصلی را به عهده دارند لذا با الگو قراردادن این فرآیند وباتکیه بر نیروهای نخبه دانشگاهی وغیردانشگاهی وایجادبسترهای مناسب آزمایشگاهی وکارگاهی وتسهیل فرآیند پژوهشی درحوزه های مختلف می توان درآینده ایی نزدیک شاهد رشدوشکوفایی بیشترایران اسلامی درهمه حوزه ها بود.

دکتر نظام آبادی  افزود:می توان باتوکل برخداوند وباتکیه برتجربیات موفق وبهره گیری از نیروهای خلاق ونخبه تبدیل به کشوری توسعه یافته شد.وبجای اینکه اقتصاد ایران اسلامی ،تکیه برمنابع زیرزمینی(نفت،گاز،معادن و...)داشته باشد به منابع روزمینی که همانا دانش ،بینش وایمان انقلابی  نیروهای متخصص می باشد، تکیه کرد و می توانیم حرف های جدید و بیشتری برای جهانیان داشته و موجبات عظمت وبزرگی انقلاب اسلامی وایران مقتدر درهمه حوزه ها را فراهم سازیم.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی در پایان ضمن دعوت از تمام دانشگاهیان، غیر دانشگاهیان،صنعتگران،بنگاه های اقتصادی،شرکت های دانش بنیان و...خواست همکاری،همیاری وهمزبانی درحوزه کارآفرینی ورفع مشکل بیکاری ورونق اقتصادی،علمی وصنعتی کشور را دراولویت کاری خود قراردهند.