درخشش کارکنان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درچهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت

۱۹ آبان ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۲ کد : ۴۸۸ اخبار دانشگاه

درخشش کلیه کارکنان اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در چهارمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت بخش شفاهی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مریم قاسمی دبیرشورای قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بازگشت از این مسابقات درگفت‌ وگو با خبرنگارآنا گفت: چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برگزار شد.

قاسمی اظهار کرد: از شش نفرکارکنان  اعزامی از استان مرکزی  به این دوره از مسابقات، خانم محبوبه نوری از واحد اراک  در بخش ترتیل رتبه اول، خانم محبوبه صل اعلایی از واحد آشتیان در بخش حفظ جزء 30رتبه اول ، خانم فاطمه سروش از واحد محلات در بخش حفظ سه جزء متوالی رتبه دوم ، و خانم سمیرا گنجی از واحد اراک در بخش قرائت به روش تحقیق رتبه سوم را به خود اختصاص دادند . در بخش برادران آقایان احمد فرخی ار واحد اراک در بخش ترتیل و عبدالرضا هدایتی از واحد فراهان در بخش قرائت به روش تحقیق رتبه سوم را کسب نمودند .

لازم به ذکر است مسابقات شفاهی کارکنان  دررشته های  قرائت به روش ترتیل ، قرائت به روش تحقیق ، حفظ جزء سی ، حفظ سه جزء متوالی وحفظ پنج جزء در بخش  برادران وخواهران و اذان ویژه برادران برگزار گردید.

قاسمی دبیر شورای قرآن و عترت استان مرکزی از زحمات اداره کل فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه وهمکاران استان گیلان و واحد لاهیجان تشکر و قدردانی نمود.