گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می شود

۲۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۱ کد : ۴۹۰ اخبار دانشگاه
گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار می شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، حجت الاسلام "علی اکبر هراتی" مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اراک در اولین جلسه هماهنگی گردهمایی دانشجویان شاهد که با حضور مدیران دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک و مسئولان بنیاد شهید وامورایثارگران استان مرکزی برگزار شد گفت: این گردهمایی روز شنبه مورخ23 آبان ماه94 در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار خواهد شد.

هراتی اظهار کرد: گردهمایی دانشجویان شهدا و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور محمدتقی طباطبایی مشاور ریاست عالی دانشگاه ومدیرکل ستادشاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ومسئولان بنیادشهید وامورایثارگران استان مرکزی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه بیشترین جمعیت شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند ادامه داد: حدود یک هزار و 400 نفر از فرزندان شاهد و ایثار به عنوان دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک مشغول به تحصیل هستند.

مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: در این گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثار گر مسائل و مشکلات خود را در حضور مسئولان دانشگاه وبنیاد شهید استان مرکزی مطرح می کنند.

هراتی ادامه داد: خانواده معظم شهدا و ایثارگران صحنه‌های ماندگاری در تاریخ آفریدند و روحیه ایثار و شهادت آنها باید به فرهنگ عمومی در طول نسل‌ها تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام آحاد جامعه در برابر خون‌های مقدس شهیدان مسئول بوده و باید تلاش کنند رسالت عظیم شهدا را پاس داشته و ادامه دهنده راه آنان باشند.

در این جلسه هماهنگی های لازم در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن این گردهمایی بررسی شد.