نشست مدیران ومسئولان شاهدوایثارگران واحد ها ومراکز آموزشی استان مرکزی درواحد اراک

۲۳ آبان ۱۳۹۴ | ۲۲:۵۴ کد : ۴۹۵ اخبار دانشگاه

دبیر هیأت امنای استان مرکزی ازرؤسا ومسئولین واحدها ومراکزآموزشی استان مرکزی خواستند با نگاه پدرانه نسبت به رصد و رفع مشکلات دانشجویان شاهد وایثارگردرچارچوب قوانین دانشگاه تلاشی مضاعف داشته باشند.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، نشست مدیران و مسئولان شاهد وایثارگران واحدها و مراکزآموزشی استان مرکزی باحضور سیدمحمدتقی طباطبایی مشاور ریاست عالی دانشگاه ومدیرکل ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاداسلامی وعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی وحجت الاسلام علی اکبر هراتی مدیرشاهد وایثارگران واحد درسالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزارشد.

دکترنظام آبادی دبیرهیأت امنای استان مرکزی ضمن خیرمقدم وتشکر از حضور مدیران ومسئولان شاهد وایثارگر واحدها ومراکز آموزشی استان مرکزی در این نشست اظهارکرد: همه ما در قبال شهدا وایثارگران مسئوولیم و وظیفه داریم تا با تلاش و مجاهدت در مسیر ولایت فقیه و آرمان های امام راحل میراث دار واقعی راه شهدا ، ایثارگران وشهدای هشت سال دفاع مقدس باشیم.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی بابیان اینکه شهدا  وایثارگران برگردن تک تک ما حق دارند،گفت :دانشگاه آزاداسلامی به دانشجویان شاهد وایثارگر وخانواده معظم ایشان توجه ویژه دارد وفرزندان شهدا وایثارگران راهمانند فرزندان خود می دانند.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی ازرؤسا ومسئولین واحدها ومراکزآموزشی استان خواستند با نگاه پدرانه نسبت به رصد و رفع مشکلات آنان درچارچوب قوانین دانشگاه تلاشی مضاعف داشته باشند.

دکترنظام آبادی آسایش و امنیت امروز جامعه اسلامی را مرهون مجاهدت شهدا ،جانبازان ورزمندگان هشت سال دفاع مقدس دانست و خاطر نشان کرد: بدون شک تعالی و پیشرفت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی بدون رشادت و از خود گذشتگی جوانان برومند آن روزگار امکان پذیر نبوده و نیست چرا که داشته های امروز ما به برکت خون شهیدان است.

سپس سیدمحمدتقی طباطبایی مدیرکل شاهد وایثارگران دانشگاه آزاداسلامی با تشکر از زحمات دکترنظام آبادی درخصوص برگزاری اولین گردهمایی دانشجویان شاهد وایثارگر درواحد اراک درخصوص بررسی مشکلات دانشجویان شاهد وایثارگر واحدهای استان مرکزی  و همچنین بحث و بررسی پیرامون مسائل آموزشی ومالی  آنان پرداخت و به سئوالات حاضرین در جلسه پاسخ داد.