در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات چه گذشت؟

۲۶ آبان ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۷ کد : ۴۹۸ اخبار دانشگاه
پرونده بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات بسته شد، نمایشگاهی که در مصلای تهران برگزار شد و میزبان علایق و سلایق گوناگونی بود.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در میانه های راهروی بیست و پنج، غرفه مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نیز همچون سال گذشته در نزدیکی روزنامه فرهیختگان برپا شد و با حضور مسئولان دانشگاه در این غرفه از رونق بیشتری برخوردار شد.

از آن همه هیاهو، خبر و چهره های خبر ساز نمایشگاه، تنها دفتر یادبودی همچون چند سال گذشته برایمان باقی ماند تا هرزگاهی با دیدن دست نوشته ها و امضاها خاطره بازی کنیم.

برخی مهمانان غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات، با حوصله، زمان بیشتری را صرف نوشتن یادبود کردند اما برخی دیگر اگرچه یک خط بیشتر ننوشتند اما نوشته شان لبخند را بر لبمان نشاند مثل دست نوشته محمد دادگان:« خبرنگار شدن چه آسان، خبرنگار ماندن چه دشوار» و یا بهروز بقایی(بازیگر) که برایمان نوشت: « همیشه آزاد بمانید و باشید که دائم هستید».

دفتر را که ورق می زنیم، نوع دست خط ها هم توجه مان را جلب می کند، دکتر زالی رییس سازمان نظام پزشکی به سبک و سیاق نسخه نوشتن پزشک ها برایمان نوشت:«فرصت حضور اینجانب در غرفه متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی که مولود مبارک آموزشی و فرهنگی انقلاب است، فرصت مغتنمی برای تکریم و تجلیل از دست اندرکاران خدوم این نهاد بزرگ این نهاد بزرگ ملی آموزشی کشور می باشد. امیدوارم با نگاه راهبردی حاکم بر جریانات کیفی سازی آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد ارتقای روز افزون این مجموعه فاخر باشیم.»

نوشته دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را هم که می خوانیم، دلگرم می شویم: « بدون تردید نقش حوزه روابط عمومی در هدایت کلی رسانه ای و حضور فعال دانشگاه آزاد اسلامی برای ارائه خدمات به دانشجویان، اساتید و کارکنان بر کسی پوشیده نیست. رسانه های دانشگاه یک تنه در مقابل هجمه رسانه ای مخالفان بی انصاف از کیان دانشگاه دفاع کرده اند...»

نوشته دکتر منوچهر متکی نیز به دلیل امضایش« بنده خدا-منوچهر متکی» در این دفترچه توجه مان را جلب کرد، نوشته هایش حکایت از فروتنی و تواضع وی داشت: « توفیقی شد در بازدید از نمیاشگاه مطبوعات 94، خدمت عزیزان دانشگاه آزاد اسلامی برسم. دانشگاه آزاد اسلامی تقریبا همزاد جمهوری اسلامی است که خدمات ماندگار آن در ارضای عطش علم آموزی نسل جوان ما که نوعا با توجه به محدودیت ظرفیت دانشگاه های داخلی روی به خارج داشتند قابل تقدیر است. اقدام دانشگاه در حضور در عرصه اطلاع رسانی که عرصه ای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشور ماست نشانه دور اندیشی مدیران آن دانشگاه است که برای عزیزان و مدیران این خبرگزاری آرزوی توفیق بیشتر دارم.»

نوشته متفاوت و البته جالب دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز باعث شد تا دفترچه یادبود امسالمان خاطره انگیز تر شود. او در نموداری رابطه بین آزادی مطبوعات، فساد و زوال اخلاقی و نفو خارجی و آفات داخلی را برایمان ترسیم کرد. البته توضیحاتش را به تفصیل در گزارشی نوشتیم.

دکتر علی ابطحی معاون پزشکی دانشگاه نیز برایمان نوشت: حوزه علوم پزشکی امروز با مشارکت مدیران کل خود که عبارتند از مدیر کل آموزش، مدیر کل توسعه پژوهشی و مدیر کل ارتقا سلامت آمادگی دارند از توفیقات و چالش های حوزه خود صادقانه با مخاطبین محترم ارتباط برقرار نمایند.

در اولین ساعات صبح سومین روز نمایشگاه، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی مهمان غرفه روابط عمومی شد، با حوصله و دقت بسیار برایمان درباره اهمیت اطلاع رسانی نوشت: رسانه های خبری زمانی به رسالت خود عمل می کنند که آیینه تمام نمای واقعیت بوده و در کوتاه ترین زمان به تبادل اطلاعات درست بپردازند. اگر چنین باشد، این رسانه ها مطمئن ترین و چابک ترین وسیه ارتباطی در خود جامعه و بین نهادها و جامعه خواهند بود.

حضور محسن هاشمی در میانه های سومین روز از نمایشگاه باعث شد تا طیف مختلفی از خبرنگاران سیاسی و دانشگاهی در اطراف او حلقه بزنند. فرصت کمی دست داد تا در غرفه روابط عمومی حضور پیدا کند. نوشته اش کوتاه اما به نظرمان تاثیر گذار بود: از تلاش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی برای شرکت پرشور در نمایشگاه مطبوعات تشکر وافر دارم امیدوارم امکان خبررسانی صحیح و کامل برای همه اهالی روابط جمعی فراهم شود.

محمد مصطفی دعاگویی سرپرست مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی گرچه خود صاحبخانه بود اما با اصرار ما چند خطی با این مضمون نوشت: همواره و با تمام وجود قدردان و سپاسگزار زحمات همکاران ارجمندم در حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه که در تمام فراز و فرودهای کاری سخت کوشانه و مجدانه برای اعتلای نام دانشگاه تلاش می کنند، هستم.

دکتر حسین زاده لطفی معاون آموزشی دانشگاه نیز با تمام مشغله های کاریش در چهارمین روز از نمایشگاه مهمان غرفه ما شد، به دلیل جلسات متعدد امکان حضور طولانی در نمایشگاه برایش فراهم نشد. از حضورش در میان اهالی رسانه ابراز خوشحالی کرد و برایمان نوشت: همیشه رسانه های می توانند حقایق موجود در کشور را در کمترین زمان به اطلاع همه برسانند تشکر از تمام رسانه هایی که رسالت خودشان را به نحو احسن انجام دهند.

دکتر رهنمای رودپشتی معاون برنامه ریزی و امور اقتصاد دانش بنیان، هم در چند سطر برایمان نوشت:همکاران پر تلاش دانشگاه آزاد اسلامی، پیشران اطلاع رسانی دانشگاه هستند به پاس قدردانی از این همکاران، برخود تکلیف می دانم از حقوق مادی و معنوی آنها در فرایند برنامه ریزی دانشگاه پشتیبانی مدیریتی نمایم و جهت اعتلای دانشگاه به نقش آنها توجه ویژه داشته باشند.

دکتر علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش و دیگر مدیران دانشگاه نیز هرکدام برایمان خطی به یادگار نوشتند تا هر بار که دفترچه یادبود را ورق می زنیم بگوییم یادش به خیر.