صعود کوه‌نوردان دانشگاه آزاد اسلامی اراک به قله 4008 متری کرماکوه

۲۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۲۳:۲۰ کد : ۵ اخبار دانشگاه
ه گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، گروه کوه‌نوردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک متشکل از 5 نفر دانشجو به مربیگری مجید خلجی و به سرپرستی سید عطاء سجادی در همایش کوه‌نوردی کشوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مرداد ماه93 صعود به قله 4008 متری کرماکوه دراستان مازندران شرکت کرده و با موفقیت این صعود را انجام دادند.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، گروه کوه‌نوردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک متشکل از 5 نفر دانشجو به مربیگری مجید خلجی و به سرپرستی سید عطاء سجادی در همایش کوه‌نوردی کشوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مرداد ماه93 صعود به قله 4008 متری کرماکوه دراستان مازندران شرکت کرده و با موفقیت این صعود را انجام دادند.

لازم به توضیح است شرکت کنندگان در این همایش از چندین استان بوده و تعداد کوه‌نوردان به همراه مربیان سازمان مرکزی و فدراسیون کوه‌نوردی 63 نفر بودند.

شایان ذکر است دانشجویان کوه‌نورد دانشگاه آزاد اسلامی اراک که در این صعود شرکت کرده بودند عبارتند از: امیر رضایی، محمد آدینه، میلاد علی‌کرمی، میلاد عزیزی و سید‌ناصر میر‌مطهری.