برگزاری نشست کمیته استانی ساها (سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد) واحد ها ومراکز آموزشی دانشگاه های آزاداسلامی استان های مرکزی ،همدان ولرستان در واحد اراک

۲۷ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۳۲ کد : ۵۰۰ اخبار دانشگاه

دبیرهیأت امنای استان مرکزی:

نگاه کلان در دانشگاه آزاد اسلامی نگاهی ملی است و از هر اقدامی که منجر به حمایت از اقتصاد دانش بنیان شود اسقبال می شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، نشست کمیته استانی ساها (سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد) با حضور دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ، دکترعلیرضا ایرانبخش مدیر کل اداره توسعه و پشتیبانی شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی ،رؤسای واحد ها ومراکز آموزشی استان های مرکزی ،همدان و لرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اشاره به مجموعه خدمات فرهنگی،آموزشی،پژوهشی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در طول سه دهه فعالیت و گسترش تحصیلات عالی در کشور گفت : نگاه کلان در دانشگاه آزاد اسلامی نگاهی ملی است و از هر اقدامی که منجر به حمایت از اقتصاد دانش بنیان شود ،استقبال خواهد شد.

وی بابیان اینکه سامانه ساها درهمه جای کشور در دسترس است ،اظهارکرد:مقدمات وبستر سازی لازم درسطح کشور جهت استفاده از آزمایشگاه ها فراهم شده است. وکمبود آزمایشگاه ها در کشور مرتفع گردیده است.

دکترنظام آبادی بابیان اینکه دانشگاه حرکت به سمت کیفیت بخشی  واستانداردکردن آزمایشگاه ها را سرلوحه خودقرارداده است،گفت: آموزش تخصصی پرسنل ،کیفی بخشی وکاربردی کردن تجهیزات همچنین نظارت وبازرسی مستمر کمیته های تخصصی استانی ساها  ،مسلما بستر خدمت رسانی بهتر را در مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد اسلامی فراهم نموده است و می تواند به درآمدزایی بیشتر واحد ها کمک قابل توجهی نماید.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی ادامه داد : ساها به مجموعه ای تبدیل شده است که علاوه بر درآمد زایی برای دانشگاه آزاد اسلامی،موجبات گسترش تحصیلات تکمیلی را نیز فراهم آورده است.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی افزود : دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با داشتن80 کارگاه ،109 آزمایشگاه آموزشی و 6 کارگاه تحقیقاتی آماده خدمت رسانی به جامعه علمی استان را دارد.

دکترنظام آبادی در ادامه این نشست گفت : سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد و یا ساها  با دارا بودن 7600آزمایشگاه و 3400 کارگاه در واقع یک آزمایشگاه بزرگ ملی است و نرم افزار این طرح نیز توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نوشته شده است که این موفقیت بزرگ نیز برگ زرینی دیگر از افتخارات دانشگاه آزاداسلامی می باشد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت :این سامانه (آزمایشگاه های همکار آزاد) به جایی رسیده است که وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری و همین طور معاونت علمی  و فناوری رئیس جمهوری خواستار همکاری و اتصال شبکه دانشگاهی به سامانه ساها هستند.

ایرانبخش مدیر کل اداره توسعه و پشتیبانی شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی افزود : سامانه ساها هم اکنون در هر جا کشور می تواند در دسترس بوده و خدمت رسانی کند و بستر های مناسب برای کیفیت بخشی و ارتقا بیش از پیش ساها نیز فراهم شده است.

ایرانبخش گفت : حجم و تقاضای بالا در برخی آزمایشگاه واحد ها موجب کارکرد سه شیفت شده است که این موضوع نشان از پتانسیل سامانه ساها برای خدمت رسانی  است.

وی گفت : ارتقای ایمنی در حوزه های مختلف،کیفیت بخشی و استفاده کامل از ظرفیت ساها ازاولویت های این مجموعه است.

ایرانبخش افزود : دریافت ISO17025 و اجرای دستورالعمل های ایمنی در استفاده از مواد شیمیایی نیز در چشم انداز کوتاه مدت مجموعه ساها قرار دارد.

وی گفت : در چشم انداز 1404 نیز ساها طبق برنامه ریزی ها باید دارای سامانه آزمایشگاهی پیشتاز،عدالت محور و آماده پذیرش ماموریت های مختلف باشد.

ایرانبخش در خصوص اطلاع مسئولین آزمایشگاه ها و کارگاه ها از بخشنامه ها و دستور العمل ها گفت:تمام بخشنامه ها و دستور العمل ها در پورتال ساها موجود است و همکاران برای اطلاع به موقع از بخشنامه ها  می توانند از طریق پورتال پیگیر بخشنامه ها و دستور العمل ها باشند.

مدیر کل اداره توسعه و پشتیبانی شبکه های آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین از اجرای برنامه ها و رونمایی از چند دستاورد جدید در حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داد و ادامه داد:برای اولین بار در کشور کتابچه هایی با سرفصل های مختلف جهت تسهیل در کارهای آزمایشگاهی  وکارگاهی آماده شده و در  تهیه آن استاندارد های جهانی  نیز در نظر گرفته شده است.

ایرانبخش در پایان به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت :دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه ای به این بحث دارند و در حوزه سامانه ساها بخشنامه اقتصاد مقاومتی یک میلیارد ریال در خصوص حمایت از اقتصاد مقاومتی اختصاص داده است که این مبلغ سقف حمایت ها نخواهد بود.