برگزاری اولین کارگاه آموزشی نحوه استفاده از پایگاه های اطلاع رسانی کتابخانه ای

۰۹ آذر ۱۳۹۴ | ۲۰:۱۵ کد : ۵۱۹ اخبار دانشگاه
برگزاری اولین کارگاه آموزشی نحوه استفاده از پایگاه های اطلاع رسانی کتابخانه ای

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اولین کارگاه آموزشی نحوه استفاده از پایگاه اطلاع­رسانی EBSCO در دانشگاه آزاد اسلامی اراک با همکاری اداره امور کتابخانه­ ها و با حضور مجتبی فاضل کارشناس شرکت نسیم ایمان، معاونین دانشگاه، اعضاء هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان درتالار امیرکبیر شهرک دانشگاهی دانشگاه ازاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش، این کارگاه ضمن معرفی کامل پایگاه اطلاع ­رسانیEBSCO   از نظر تولید، شرکت تولید کننده، پوشش ­دهی مقالات در حوزه­ های مختلف؛ نحوه استفاده از پایگاه، جستجوی مقالات به شیوه ­های مختلف و نیز نحوه دانلود مقالات آموزش داده شد.

در این کارگاه به روش های دسته بندی اطلاعات  و نحوه دسترسی به اطلاعات قابل استناد اشاره شد و ناشران،انجمن های علمی و تجمیع کنندگان بعنوان منابع دسترسی اطلاعات معرفی شدند.

در ادامه به ضرورت دسته بندی اطلاعات به روش علمی اشاره شد و انواع فرمت بندی ها و روش های فرمت بندی تشریح شد.

دانشگاه آزاد اسلامی اراک دسترسی به شش پایگاه علمی نشریات خارجی شامل : Web of  Science ،Wiley, Elsevier, EBSCO, Springer Scopus   CAB, و دو پایگاه فارسی Magiran و SID را در اختیار اعضای جامعه دانشگاهی قرار داده است.

در پایان این کارگاه یک روزه، شرکت کنندگان به پرسش و رفع ابهامات در خصوص جستجوی منابع و جمع آوری اطلاعات جهت مقاله نویسی پرداختند.