ارتقا عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک به رتبه استادی

۱۰ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۹ کد : ۵۲۰ اخبار دانشگاه
ارتقا عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی  اراک به رتبه استادی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دکتر علی نیازی عضو هیأت علمی تمام وقت گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با تایید دکترحمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافت.

دکتر نیازی فارغ التحصیل سال 1383 رشته شیمی تجزیه با تخصص کمومتریکس از دانشگاه رازی کرمانشاه می باشند که عنوان رساله دکتری تخصصی ایشان تحت عنوان کاربرد های روش های دو- و سه- بعدی کمومتریکس در آنالیزهای کمی و کیفی بوده است و از سال 1382 بعنوان عضو هیأت علمی تمام وقت در گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی اراک دارای فعالیت های آموزشی، پژوهشی و اجرایی می باشند.

نیازی انتشار ۱۲۰ مقاله ISI و علمی-پژوهشی در معتبر‌ترین نشریات بین المللی، ارائه بیش از ۳۰۰ مقاله در کنفرانس‌های ملی و بین المللی وتألیف و ترجمه هفت عنوان کتاب را درکارنامه علمی وپژوهشی خود دارد. همچنین تاکنون ۸ دانشجوی دکتری تخصصی رساله خود را با دکتر نیازی به اتمام رسانده‌اند.

از افتخارات علمی و پژوهشی عضوهیأت علمی واحد اراک می‌توان از مواردی همچون پژوهشگر بر‌تر در سال‌های متعدد در دانشگاه آزاد اسلامی اراک، پژوهشگر بر‌تر در سال‌های ۸۵، ۸۶ و ۸۷ در منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشگر بر‌تر در سال ۸۷ در استان مرکزی، پژوهشگر بر‌تر در سال‌های ۸۶ و ۸۷ در کشور، انتخاب مدیر بر‌تر در معاونت سما و معاون پژوهشی در سال‌های ۹۰، ۹۱-92نام برد.

از جمله طرح‌های و پروژه‌های انجام گرفته از سوی وی می‌توان از ارائه روش‌های جدید برای آنالیز دارو‌ها در نمونه‌های بیولوژیکی، طبقه بندی و الگو‌شناسی با آنالیز فلزات گوناگون در مناطق مختلف کشور با استفاده از ژئوکمومتریکس، مدلسازی و طراحی مولکول‌ها در سنتز داروهای جدید بر اساس مطالعه‌های تجربی و کمومتریکس و طراحی و سنتز داروی رادیوشیمیایی برای سرطان پروستات نام برد.