تجلیل از استادان و پژوهشگران عرصه نظم و امنیت در ناحیه انتظامی استان مرکزی. قدردانی از رئیس واحد اراک

۲۳ آذر ۱۳۹۴ | ۱۷:۱۲ کد : ۵۳۶ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت هفته پژوهش ،تجلیل از اساتید و پژوهشگران عرصه نظم و امنیت درناحیه انتظامی استان مرکزی برگزارشد.

سرهنگ "کیومرت عزیزی" در جلسه تجلیل از اساتید و پژوهشگران عرصه نظم و امنیت با تبریک هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران عرصه علم و تربیت،محور اساسی تحقیقات پژوهشی را تبدیل نظریه های پژوهشی به فرآیندهای کاربردی دانست.

وی ارتقاء بینش و شناخت کارکنان در عرصه های مختلف ماموریتی را مورد تاکید قرار داد و بیان داشت:پلیس همواره در تلاش است با نگاه علمی به آسیب های اجتماعی نگریسته و برای برون رفت از معضلات گوناگون اجتماعی از نتایج تحقیقات پژوهشی بهره برده و به مقوله های پژوهشی جامه عمل بپوشاند.

فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: شناسایی جامعه هدف در راستای حل نابهنجاری های مختلف اجتماعی بسیار دارای اهمیت بوده و می بایست در بستر واکاوی های پژوهشی موثر و هدفمند، واقع بینانه به مشکلات جامعه پیش رو توجه داشته و برای برون رفت ازآنها نظریه های علمی کاربردی مطلوب را ارائه دهد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: پلیس انجام کارهای پژوهشی را در شوراهای پژوهشی سرلوحه عملکرد خود قرار داده و در تلاش است تا همواره از تجارب ارزشمند و بهینه اساتید دانشگاهی در نگاه هدفمند به حل جرایم گوناگون اجتماعی بهره ببرد.

سرهنگ عزیزی زمینه های ایجاد معاونت اجتماعی ودفتر تحقیقات کاربردی در شاکله ساختاری پلیس را بر اساس نگاه علمی پلیس به حل نابهنجاری ها و معضلات جامعه در بستر تعامل اجتماعی سازنده با شهروندان عنوان داشته و تاکید کرد:اساتید دانشگاهی و فعالان جامعه علمی می بایست احساس نیاز دانشجویان به فراگیری مقوله های مختلف علمی را در بستر شیوه های نوین وکاربردی افزایش داده و آنان را تشنه فراگیری علم ودانش نمایند.

فرماندهی انتظامی استان مرکزی تاسیس دانشگاه علمی کاربردی پلیس استان را بازتابی از نیاز عینی پلیس به کسب مهارت های نوین جامعه امروزی دانسته واظهار داشت:ضرورت آشنایی پلیس با علوم گونا گون جهانی امری اجتناب نا پذیر بوده و پلیس استان در بستر رویکرد دانش بنیان، در تلاش است در راستای فراگیری ضروریات علمی جدید، از ظرفیت های پژوهشگران،اساتید و نخبگان علمی سطح استان مرکزی در برنامه های پژوهشی وآموزشی خود، به شیوه ای مطلوب استفاده نماید.

رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک درادامه جلسه بابیان اینکه افزایش بودجه پژوهشی دردانشگاه آزاداسلامی نسبت به سایر دستگاه ها بیشتر است،افزود: جهت دهی منطقی، هوشمندانه و آگاهانه به فعالیت های پژوهشی اعم از پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری و هدفمند کردن آن ها در راستای کیفی سازی صنعت استان و برطرف کردن مشکلات، معضلات و نیاز های صنعتی استان مرکزی، تأسیس وحمایت از شرکت های دانش بنیان درراستای تجاری سازی پژوهش ها و ایجاد بازوی مشورتی برای مدیران ارشد استان از محورهای پژوهشی دانشگاه می‌باشد.

رییس واحد اراک توسعه تحصیلات تکمیلی درمقطع ارشد ودکتری دردانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را یادآورشد وافزود:تکمیل هرم هیأت علمی،استانداردسازی نسبت دانشجو به استاد،توجه ویژه به کیفی بخشی آموزش وپژوهش را از اقدامات جدی دانشگاه آزاداسلامی برشمرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درخصوص ایجاد سامانه ساها در دانشگاه آزاداسلامی گفت:سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد ،یک شبک منسجم ویکپارچه متشکل از شبکه های استانی  واتصال هزاران آزمایشگاه وکارگاه عضو سامانه درسراسر کشور به منظور هم افزایی وبهره گیری از تمامی ظرفیت ها وپتانسیل های موجود وارائه خدمات پیشرفته آزمایشگاهی وکارگاهی به پژوهشگران کشور می باشد.

دبیر هیأت امنا استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه ها موتور فکری جامعه هستند ، اظهار کرد: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی در استان مرکزی آمادگی دارند با توجه به ظرفیت ها وپتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی،آموزشی ،پژوهشی،فرهنگی و با توجه به نیازهای استان و کشور همکاری های لازم را با نیروی انتظامی  داشته باشد.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از دکترعلیرضا نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی و تنی چند از اساتید و پژوهشگران فعال در عرصه نظم وامنیت، با اهدا جوایزی تقدیر به عمل آمد.