به برگزاری "همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب1392 باهمکاری دانشگاه آزاداسلامی " درواحد اراک

۲۸ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۳۹ کد : ۵۴۴ اخبار دانشگاه

دبیرهیأت امنای استان مرکزی درجمع قضات  ووکلای استان:

دانشگاه آزاد اسلامی راه را برای گسترش پژوهش و خدمت بهتر به جامعه هموار کرده است

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب1392 باهمکاری دانشگاه آزاداسلامی اراک و باحضور حجت الاسلام والمسلمین قاسم عبدالهی رئیس کل دادگستری استان مرکزی، دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، فرشیدطاهری دادستان شهرستان اراک و دکتراصغر احمدی موحد از قضات دیوان عالی کشور ، قضات ، وکلا، استادان ،دانشجویان و جمعی از مسئولان استان مرکزی درتالارفردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک برگزار گردید.

دکترنظام آبادی درابتدای جلسه ضمن خیرمقدم به حاظرین گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان با داشتن زیرساخت های لازم و امکانات علمی ، پژوهشی و آزمایشگاهی و استفاده از استادان مجرب و متعهد و ایجاد فرصت برای ورود علاقمندان به دوره های آموزش عالی به ویژه جوانان نقش بسیار مهمی در توسعه کمی و کیفی مراکز آموزش عالی کشور ایفا نموده است. وهم اکنون نیز پس از گذار از سه دهه (دهه استقرار-دهه توسعه-دهه کیفیت) هم اکنون در دهه چهارم با مدیریت خردورزانه و توأم با اخلاق و عدالت جناب آقای دکتر میرزاده با کیفی بخشی به آموزش، پژوهش و فرهنگ باید به رقابت با دانشگاه های معتبر دنیا پرداخته وتبدیل به دانشگاهی پژوهش محور وکار آفرین گردد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی اراک دارای امکانات و توانمندی های بسیاری است وامیدواریم ازاین فرصت جهت تعامل و رفع مشکلات، معضلات و کیفی سازی صنایع، ادارات، نهادها و تشکیلات وشاکله مدیریتی استان به نحو شایسته ای استفاده نمائیم.

دکترنظام آبادی درخصوص ایجاد سامانه ساها در دانشگاه آزاداسلامی گفت:سامانه آزمایشگاه های همکار آزاد ،یک شبک منسجم ویکپارچه متشکل از شبکه های استانی  واتصال هزاران آزمایشگاه وکارگاه عضو سامانه درسراسر کشور به منظور هم افزایی وبهره گیری از تمامی ظرفیت ها وپتانسیل های موجود وارائه خدمات پیشرفته آزمایشگاهی وکارگاهی به پژوهشگران کشور می باشد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح های پژوهشی نیازمند بسترهای لازم است، افزود: طرح سامانه آزمایشگاهی همکار آزاد «ساها»کلید خورده و بدین ترتیب تمامی صنعتگران، پژوهشگران، دانشجویان و تمامی اقشاری که به نحوی نیازمند سرویس‌گیری از امکانات و تجهیزات بسیار گسترده و پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور هستند، قابلیت دسترسی آسان  درحداقل زمان به این امکانات را خواهند داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در تشریح طرح ساها گفت: این طرح یکی از بی نظیرترین طرح های پژوهشی جناب آقای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاداسلامی در سال های حضورشان می باشد.

در این طرح تمامی واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، با معرفی همه تجهیزات و امکانات موجود آزمایشگاهی و کارگاهی خود در یک سامانه جامع و در قالب یک بانک اطلاعاتی بزرگ، زمینه استفاده بهینه سرویس‌گیرندگان را در حداقل زمان ممکن و با نازل‌ترین بها از این شبکه آزمایشگاهی یکپارچه فراهم می‌نمایند.

نظام آبادی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با اختصاص بودجه معقول و قابل قبولی به مباحث پژوهشی و فراهم کردن شرایط برای ادامه تحصیلات در مقاطع ارشد و دکتری راه را برای گسترش پژوهش و خدمت رسانی بهتر به جامعه هموار کرده است.

وی خاطر نشان کرد : دانشگاه ها در جهان با اهداف آموزشی،پژوهشی و کار آفرینی به فعالیت می پردازند که هر کدام از این اهداف ارزشمند هستند و دانشگاه آزاد اسلامی نیز این اهداف را دنبال می کند و در همین راستا دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی نیزآمادگی خود را جهت ارائه خدمات و اجرای پروژه های علمی و پژوهشی سازمان ها ونهادهای دولتی و غیر دولتی اعلام میدارد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بابیان اینکه رویکرد دانشگاه آزاداسلامی دردوره جدید ریاست عالی تکمیل هرم هیأت علمی وتوسعه تحصیلات تکمیلی است،اظهارکرد: بیش از 60درصد دانشجویان واحد اراک در مقطع ارشد ودکتری مشغول به تحصیل هستند که این پتانسیل می تواند با جهت دهی وهدفمند کردن پایان نامه ها  وطرح های پژوهشی منجربه حل مشکلات ومعضلات استان گردیده وشاهد رشدکیفی فعالیت های علمی وپژوهشی درهمه زمینه ها دراستان باشیم.

دکترنظام آبادی در پایان از اضافه شدن دکتری پژوهش محور به مجموعه رشته های تحصیلات تکمیلی خبر داد و گفت : با توجه به پتانسیل موجود در مدیران استان و با هدف گسترش تحصیلات تکمیلی از سال گذشته رشته های دکتری پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به مجموعه رشته های تحصیلات تکمیلی افزوده شد.

رقیه هاشمی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی قوه قضاییه استان مرکزی و رئیس همایش تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 ضمن تشکر وقدردانی از دکتر نظام آبادی رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درخصوص همکاری ومساعدت در برگزاری همایش به بیان اهداف این همایش پرداخت.

وی گفت: با توجه به اهمیت پژوهش در پیشبرد اهداف عالیه نظام اسلامی نگارش مقالات علمی و پژوهشی در حوزه دادرسی کیفری دارای اهمیت می باشد.

هاشمی ادامه داد: ارائه مقالات در این همایش در راستای بررسی تحولات آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 خواهد بود.

در ادامه این همایش آقایان حمیدجلالی،غلامرضا جلالی،ملک محمدی،علیپور و سرکار خانم چوپندیان به ارائه مقالات خود با موضوعات تحولات اختیارات دادستان در قانون،مقتضی بودن تعقیب،عدالت اورژانسی تحقیقات مقدماتی،مسئولیت ناشی از بازداشت افراد بیگناه در پرتو قانون آئین دادرسی کیفری ،جایگاه اخلاق حرفه ای در آیین دارسی کیفری 1392 و بررسی نقش کیفی خدمات دادرسی الکترونیک در سیستم قضایی ایران پرداختند.

در پاین این همایش یکروزه با ارائه لوح تقدیر از مقالات برتر تقدیر و تشکر بعمل آمد.