برگزاری نشست دانشجویی با عنوان مدیریت جلسه خواستگاری در واحد اراک

۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۲۱:۱۴ کد : ۵۴۹ اخبار دانشگاه
برگزاری نشست دانشجویی با عنوان مدیریت جلسه خواستگاری در واحد اراک

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نشست دانشجویی با موضوع مدیریت جلسه خواستگاری به همت کانون دانشجویی ریحانه ومعاونت دانشجویی وفرهنگی واحد اراک و با سخنرانی حجت الاسلام حسین دهنوی استاد حوزه و دانشگاه ودانشجویان در تالار فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد.

دهنوی گفت:اصل همتایی از اصول مهم در ازدواج است که بعضا دانشجویان در ازدواج دانشجویی توجهی به آن نمی کنند.

وی با بیان حدیثی در این خصوص گفت : در تعابیر دینی همتایی با اصطلاح هم کف بکار رفته است و بر اصل همتایی برای داشتن زندگی متانسب و موفق تاکید شده است.

حجت السلام دهنوی ادامه داد : عشق در بعضی مواقع موجب شده است که دختر و پسر گرایشات همدیگر را در نظر نگیرند و صرفا از روی عشق و علاقه تصمیم گیری کنند و جایگاه عقل را در بزرگترین تصمیم گیری زندگیشان فراموش کنند.

وی گفت : فراموش کردن جایگاه عقل در ازدواج و بررسی نکردن دقیق شخص فرد مورد نظر قبل از ازدواج در اکثر مواقع موجب شکست یک ازدواج می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود : علاقه،دلبستگی ،وابستگی و عشق از مراحل علاقمندی دختر و پسر به یکدیگر است و در مرحله علاقمندی باید با منطق و ریز بینی خاصی شاخصه های همسر ایده آل خود رابررسی و با فرد مورد علاقه تطبیق دهید.

وی گفت : خداوند کریم برخی صفت را به صورت فطری در وجود زن و مرد نهاده است که این صفات هر دو طرف درگیر را به رعایت اصول خاصی ملزم می کند.

وی بابیان روابط قبل ازدواج که بعضا در دانشگاه ها و بین دانشجویان به وجود می آید گفت : روابط عاطفی قبل از ازدواج موجب برخی مشکات در مسیر ازدواج موفق می شود و باید از برقراری این گونه روابط قبل از ازدواج خودداری کرد.

وی در استدلال منع روابط قبل از ازدواج گفت : این روابط موجب به وجود آمدن عشق و علاقه شدید شده که این امر موجب ندیدن حقایق فردی و خانوادگی طرفین می شود.

حجت الاسلام دهنوی در پایان سخنان خود به بیان اصول همتایی پرداخت و هر کدام را تشریح کرد.

در پایان این همایش دانشجویان و حاضرین جلسه سوالات خود را در خصوص جلسه خواستگاری و نحوه مدیریت جلسه خواستگاری مطرح کردند.