حضور دانشگاه آزاد اسلامی اراک در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران

۱۴ مهر ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۳ کد : ۵۸ اخبار دانشگاه
دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی

حضور واحد اراک

در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده های

طبیعی و طب سنتی ایران

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دومین جشنواره نمایشگاه ملی گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران درمهرماه93 در مصلی امام خمینی (ره)  توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزارشد.که در این نمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی اراک  حضور فعال داشت .

بنابراین گزارش دانشگاه آزاد اسلامی اراک با توجه به پتانسیل های آموزشی و پژوهشی در رشته های مرتبط با گیاهان دارویی و فعالیت های اخیر این واحد دانشگاهی در اجرای طرح های پژوهشی در تولیدات گیاهان دارویی، محصولات و فعالیت های پژوهشی اعضاء هیات علمی و دانشجویان را در این نمایشگاه به نحو مطلوب به علاقمندان و بازدید کنندگان ارایه نموده اند.

دکترعلی نیازی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: علاوه بر معرفی محصولات تولیدی دارویی و معرفی آنها، ارایه بروشور در خصوص فعالیت های پژوهشی واحد و اجرای آزمایش های لازم و نحوه اسانس گیری از گیاهان دارویی در محل غرفه واحد اراک از جمله فعالیت ها در مدت برگزاری نمایشگاه بوده است.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اراک خاطر نشان کرد: با توجه به فعال بودن دانشکده های کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده علوم پایه و تجهیزات لازم آزمایشگاهی و تحقیقاتی، این واحد دانشگاهی در حال تاسیس مرکز تحقیقاتی گیاهان دارویی می باشد.