برگزاری آیین معارفه مسئوولین بسیج اساتید دانشکده ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۰۲:۰۳ کد : ۵۹۸ اخبار دانشگاه
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین معارفه مسئوولین بسیج اساتید دانشکده ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور سرهنگ محسن گلشن زاده معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی،دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، محسن ذوالفقاری رییس سازمان بسیج اساتید استان مرکزی , دکترمحمدعلیمرادی مسئول کانون بسیج اساتید واحد اراک وجمعی از اساتید در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد.

در ابتدا جلسه دکتر محمدعلیمرادی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی اراک  ضمن خیر مقدم به مسؤولین حاضر در جلسه گفت: با توجه به دستورالعمل جدید بسیج  اساتید در دانشگاه های جامع که دانشگاه ها را مکلف کرده هردانشکده باید بصورت مستقل در خصوص معرفی و ایجاد دفاتر بسیج اساتید اقدام نمایند، به معرفی تعدادی از اساتید واحد اراک جهت تصدی این دفاتر پرداخت.

در ادامه سرهنگ محسن گلشن زاده معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ضمن تسلیت شهادت آیت اله نمر و شهادت پاسدار رشید اسلام محمدزهره وند از اولین شهیدان مدافع حرم شهر اراک  گفت: یکی از مهمترین راهبردهای اساسی بسیج مستضعفان ایجاد و تشکیل ارتش 20 میلیونی و دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی  ودستاوردهای آن وپاسداری و حفاظت از دستاوردهای آن و حفظ وگسترش مشارکت های مردمی این ها یکی از هفت راهبرد بسیج می باشد.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله با بیان اینکه تقوا اولین مقوله تفکربسیجی است، اظهارکرد: درتفکر بسیجی بایدتقوا،ایثار،تسلیم ورضا باشد که همگی نشأت گرفته از فرهنگ و تفکر علوی است.

وی گفت: ماموریت سپاه برای تشکیل ارتش 20 میلیونی جذب، آموزش ، سازماندهی ، حفظ ونگهداری بسیجیان می باشد.

ایشان بابیان اینکه وظایف مسؤولین بسیج اساتید دردانشگاه ایجاد تفکر بسیجی است،گفت: دیوارهای کاذب بسیج را بشکنیم وافکارناب را بیاوریم وپرورش دهیم.

دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنا ورییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تسلیت شهادت آیت الله نمر و شهادت اولین شهید مدافع حرم شهر اراک بااشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: بسیج و بسیجیان باید روحیه انقلابی ،بصیرت و دشمن شناسی را حفظ کنند و همچنین ممیز کردن دشمن از غیر دشمن را مد نظر داشته باشند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه همه ما مسلمان ،ایرانی وبسیجی هستیم،اظهارکرد: یکی از ویژگی های اصلی بسیج اخلاق می باشد که اساتید بسیجی باید بهترین الگوی اخلاقی و علمی برای دانشجویان باشند.

دکترنظام آبادی بحث جهاد علمی مورد نظر مقام معظم رهبری را جزء مقوله های اصلی بسیج اساتید دانست که باید به آن توجه ویژه وخاصی شود.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی بابیان اینکه حضرت علی(ع) اسوه همه بسیجیان است،گفت:تقوا،عدالت،راستگویی ساده زیستی، بصیرت، آگاهی، دلسوزی، قضاوت صحیح و... ازخصوصیات بارز حضرت علی (ع) می باشد.

وی گفت: خوشبختانه جوانان خیلی خوبی در اقشار دانشجو، استاد وکارمند داریم  و انتظار داریم شاهد وحدت جامعه دانشگاهی بیش از گذشته باشیم و جذب حداکثری ودفع حداقلی  مورد نظر مقام معظم رهبری بادرایت هرچه بهتر تحقق یابد.

رییس واحد اراک بیان کرد: مطمئن باشید ما بعنوان مسؤولان دانشگاه هرحمایتی از جایگاه بسیج وبسیجیان وفعالیت های ایشان طبق قوانین ومقررات دانشگاه انجام خواهیم داد.واین خدمتگزاری را برای خود لیاقت می دانیم ومعتقدیم کاری که برای خدا باشد خستگی ندارد.

وی با تأکید بر اهمیت امور فرهنگی و تربیتی، عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه خاطرنشان کرد: مهم ترین نقش دانشگاه‌ها در کنار آموزش، پرداختن به مسائل فرهنگی و تربیتی است و دانش آموختگان دانشگاه می بایست از نظر علمی و فرهنگی در سطح متعالی باشند و در این زمینه استادان دانشگاه در رشد و ارتقا فرهنگی و تربیتی دانشجویان نقش برجسته ای دارند.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی بابیان اینکه اساتید بسیجی رسالت سنگین‌تری نسبت به سایر بسیجیان دارند مطرح کرد: شک نکنیم که به برکت وجود مقام معظم رهبری ،بسیج،سپاه،ارتش ونیروهای ارزشمند مردمی فردای ملت و امت اسلامی از امروز به مراتب بهتر خواهدبود .

درپایان جلسه احکام مسؤولین جدید بسیج اساتید دانشکده ها و مراکزآموزشی واحد اراک ازسوی سرهنگ گلشن زاده معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ودکتر نظام آبادی دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به آنان اهدا شد.

مسؤولین جدید منصوب شده در دفاتر بسیج اساتید به شرح ذیل می باشد: دکتر مهدی چنگیزی در دانشکده کشاورزی ، دکتر بهروزشجاعی سعدی در دانشکده علوم پایه ، دکتر حمیدآزادگان قمی در دانشکده پزشکی مهندس ابوالفضل بختیاری درمرکز خنداب ، محسن چراغی در مرکز آستانه و مهندس جمال جنابی دردانشکده سماء