۲۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۲۳:۲۱ کد : ۶ اخبار دانشگاه
ثبت نام با آزمون و بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی اراک ازروز سه شنبه بیست ویکم مردادماه آغاز می‌شود.

دکتر نظام آبادی سرپرست واحد اراک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: ثبت نام داوطلبان مقطع کارشناسی پیوسته با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از روز سه شنبه بیست ویکم مردادماه  93 آغاز می شود و داوطلبان می بایست به سایت www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند.سرپرست واحد اراک در خصوص نحوه انتخاب رشته‌ داوطلبان با آزمون گفت: انتخاب داوطلبان شامل 20رشته محل است که در کارنامه داوطلبان آزمون سراسری سال 93، کد پیگیری برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد وجود دارد که داوطلبان با وارد کردن آن کد در سایت  ( www.azmoon.org) مرکز آزمون این دانشگاه ،  می‌توانند انتخاب رشته کنند.وی درخصوص تعداد رشته های انتخابی مقطع کارشناسی پیوسته داوطلبان بدون آزمون، گفت: این دسته از متقاضیان نیز می توانند از روزسه شنبه بیست ویکم مردادماه پس از تهیه کارت اعتباری، صرفه نظر از اینکه در چه گروه آزمایشی دیپلم ( چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه) اخذ نموده اند ،می‌توانند انتخاب رشته وسیعی را در هر زیر مجموعه‌ای که می‌خواهند داشته باشند و هر داوطلب می تواند در 20 رشته محل مورد علاقه خود در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند.

دکترنظام آبادی خاطرنشان کرد: برای ثبت نام داوطلبان هیچ محدودیتی به لحاظ مدرک( دیپلم  چهار ساله نظام قدیم یا پیش دانشگاهی نظام جدید آموزش متوسطه ) آنها وجود ندارد. لذا هر داوطلب می تواند در هر یک از مجموعه های آموزشی براساس علاقه خود انتخاب رشته و ثبت نام کند. وی تأکید کرد: ثبت نام اینترنتی پس از قطعی شدن امکان اصلاح ندارد لذا باید داوطلبان نسبت به انتخاب رشته/محل خود دقت لازم را داشته باشند ،اما اگر داوطلبی بخواهد رشته/محل خود را تغییر دهد می تواند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام خود در رشته و محل جدید اقدام کند.

دکترنظام آبادی درخصوص زمان مراجعه ثبت نام شدگان گفت: ثبت نام شدگان اینترنتی می بایست منتظر اطلاعیه های مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برای تاریخ مراجعه به واحدهای دانشگاهی  برای تشکیل پرونده خود باشند. وی یادآور شد:دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در 80 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و نا پیوسته بدون آزمون از سال تحصیلی آینده دانشجو می پذیرد.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: داوطـلـبان مـی‌تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com  مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ سؤال خود را مطرح کنند و یا به آدرس الکترونیکی porsesh@pubr-azmoon.comایمیل خود را ارسال کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.