افتتاح نمایشگاه آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۱۷ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۶ کد : ۶۰ اخبار دانشگاه
برگزاری نمایشگاه آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، نمایشگاه آفتاب مهر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در قالب 10 غرفه با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ،اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه ، استادان ،کارکنان و  دانشجویان در شهرک دانشگاهی امیر کبیر گشایش یافت.

بنابراین گزارش دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی در حاشیه این نمایشگاه ضمن تشکر وقدردانی از برگزار کنندگان این نمایشگاه اظهار کرد: ترسیم نقشه راه  فرهنگی هماهنگ با منویات مقام معظم رهبری وهمچنین توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی دانشجویان با مطالعه دقیق و ریشه یابی بحث های فرهنگی  و اجتماعی از اهداف  دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی  گفت: امیدواریم نمایشگاه های دستاوردها و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی واحدها طبق مقررات و آیین نامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی  سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی استمرار داشته باشند.

دکتر شاهرخ حکمت معاونت فرهنگی واجتماعی واحد اراک  اظهار کرد: این نمایشگاه با هدف (( گفتمان سازی فرهنگی و اجتماعی )) و معرفی دستاوردهای فرهنگی واحد و همچنین کشف استعداد های فرهنگی و علمی دانشجویان و ایجاد فضای مناسب فرهنگی واجتماعی با همت معاونت فرهنگی واجتماعی برپا شده است.

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با بیان اینکه نمایشگاه آفتاب مهر درتبیین اندیشه های والای مقام معظم رهبری برای ارتقای سطح آگاهی و بالابردن  بصیرت در دانشگاه، همزمان با آغاز هفته فرهنگی بر پا شده است ،افزود: نمایشگاه محفلی برای افرادی است که در جستجوی گمشده های علمی ، دینی و فرهنگی خود هستند که سعی بر این است در طی برگزاری این نمایشگاه به سوالات مختلف دینی،فرهنگی و اجتماعی دانشجویان پاسخ داده شود.

شایان ذکر است این نمایشگاه به مدت 7 روز از هشت صبح تا شش عصرهمه روزه برای بازدید عموم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ( شهرک دانشگاهی امیر کبیر) دایر است.