برگزاری جلسه شورای « دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» درواحد اراک

۲۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۸ کد : ۶۰۳ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه شورای « دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی»  درواحد اراک

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی:

تدوین بانک اطلاعاتی هوشمند در حوزه آموزش استان، امری مهم و الزامی است

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به منظور بحث و تصمیم‌گیری در مورد موضوعات مهم واحدها و مراکز دانشگاهی استان جلسه شورای « دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی» با حضور دکتر علیرضا نظام‌آبادی دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امناء ،رؤسای واحدها و مراکزآموزشی دانشگاهای آزاداسلامی استان و رؤسای شوراهای تخصصی استان در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علیرضا نظام‌آبادی با تشریح موضوعات و مصوبات نهمین جلسه هیأت امنای استان مرکزی ، اظهار کرد: استان متعهد شده است که تا پایان سال 95، 4 واحد دانشگاهی استان با به کارگیری روش‌های مناسب از وضعیت زیان‌ده خارج شده و مقدمات خروج 4 واحد دیگر نیز فراهم شود.

وی ضمن تأکید بر جذب 123 عضو هیأت علمی جدید در سطح واحدهای دانشگاهی استان گفت: با توجه به تأکیدات ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص جذب اعضای هیأت علمی جدید، رؤسای واحدها می‌بایست با جدیت تمام در این خصوص اقدام و گزارش مشروح اقدامات خود را ارائه کنند.

دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود تأکیدکرد: تدوین بانک اطلاعاتی هوشمند در حوزه آموزش استان، امری مهم و الزامی است که شورای آموزشی استان  در اسرع وقت این موضوع را به نتیجه برساند.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی با تأکید بر کیفیت و صحت برگزاری امتحانات نیم‌سال جاری اظهار کرد: رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، بر تمامی ابعاد و نکات ریز امتحانات نظارت دقیق داشته باشند.

وی با اشاره به لزوم فراهم نمودن زمینه برای نظارت دقیق و کامل بر چگونگی تدریس مدرسان حق‌التدریس گفت: در این زمینه فرمی تدوین و تنظیم شده است که به زودی به واحدها ارسال و ابلاغ خواهد شد.

دبیر هیأت امنا با تأکید بر اهم مسائل و موضوعات حوزه پژوهش و فناوری اظهار داشت: جدیت در پی‌گیری و ارائه طرح‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های دانش‌بنیان، ارتقای کمیت و کیفیت ارائه مقالات ISI و علمی پژوهشی، پی‌گیری موضوع «ساها» با سرعت و تیزبینی و ایجاد ارتباط با ارگان‌های اجرایی هر شهر جهت فراهم شدن زمینه رشد و توسعه این طرح از محورهای اساسی حوزه پژوهش است که می‌بایست مدنظر رؤسای واحدها باشد.

رییس شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به مصوبه هیأت امنای دانشگاه مبنی بر آغاز فعالیت کمیسیون چهار نفره دانشگاه به منظور مستندسازی و پی‌گیری طرح‌های عمرانی، تملک اراضی و تغییر کاربری زمین‌ها و ساختمان‌های برخی از واحدهای استان، از رؤسای واحدهای مربوطه خواست پرونده درخواست‌های خود را به استان ارسال کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی اراک در خصوص طرح‌های ماندگار فرهنگی بیان کرد: رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی با جدیت بیش از پیش این موضوع را مطالعه و بررسی قراردهند و طرح‌هایی نیز به فراخور و شأن واحدهای استان ارائه کنند.

دکتر علیرضا نظام‌آبادی در ادامه صحبت‌های خود بر برگزاری مستمر و مفید جلسات برنامه و بودجه واحدها و تدوین و پی‌گیری مصوبات آن تأکید و تشریح کرد که چگونه برگزاری این جلسات می‌تواند در دست‌یابی واحدها به اهداف خود مؤثر باشد.

در پایان دکتر علیرضا نظام‌آبادی از حضور و زحمات رؤسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان مرکزی ورؤسای شوراهای تخصصی استان  قدردانی و تشکر کرد .