اولین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزارشد

۳۰ دی ۱۳۹۴ | ۲۰:۴۹ کد : ۶۲۰ اخبار دانشگاه
اولین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزارشد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک اولین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور بهروز بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی، زهرا فرجی مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی  و اعضا ی شورا در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزارشد.

درابتدای جلسه بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی ضمن تشکر ازحضور اعضا در اولین جلسه شورا گفت: خوشبختانه دکترمیرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاداسلامی با ابلاغ بخشنامه تشکیل شورای راهبردی زنان فرهیخته  دانشگاه آزاداسلامی در استان ها  درراستای دستیابی زنان فرهیخته  به فرصت های برابر در عرصه های مختلف علمی ومدیریتی  ، دانشگاه های  آزاداسلامی استان ها  را ملزم به اجرای بخشنامه مذکور طبق قوانین ومقررات دانشگاه کرده اند.

رییس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی گفت:امیدواریم این شوراها از این فرصت پیش آمده وپتانسیل های موجود در دانشگاه آزاداسلامی به نحو مطلوب استفاده کند.

در ادامه دکترمهناز جلال وندی رییس شورا ضمن بیان اهداف شورای راهبردی زنان فرهیخته، گزارش کوتاهی در خصوص تشکیل شورا و نحوه انتخاب اعضا ارائه کرد.

پس از قرائت آیین نامه شوراهای استانی زنان فرهیخته، هر یک از اعضا نظرات و پیشنهاد های خود را در خصوص فعالیت ها و برنامه های شورا در آینده مطرح کردند.

رییس شورا بابیان اهم نظرات مطرح شده ،اظهارکرد: ارائه وتدوین برنامه یک ساله شورا،تاکید برضرورت شناسایی وضعیت موجود، هدف گذاری واقع بینانه، استفاده حداکثری از مشارکت اعضای هیأت علمی و کارکنان در تدوین برنامه ، بومی سازی اهداف و برنامه ها در اولویت فعالیت های این شورا خواهدبود.

جلال وندی همچنین بر ضرورت ساماندهی اطلاعات بانوان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، اطلاع رسانی در خصوص تشکیل شورای استانی زنان فرهیخته دانشگاه آزاداسلامی، برگزاری نشست های تخصصی با حضور اعضای هیآت علمی وکارکنان در حوزه های مختلف و استفاده از فرصتی که این شورا می تواند در زمینه پژوهش در امور زنان ایجاد کند، تاکید کردند.

درپایان جلسه اعضا احکام خودرا دریافت کردند و مریم یارمحمدی توسکی  از اعضای هیأت علمی واحد اراک را به اتفاق آرا به عنوان دبیرشورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی انتخاب کردند.