برگزاری جشن باشکوه عید غدیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحداراک

۲۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۲ کد : ۶۳ اخبار دانشگاه
برگزاری جشن باشکوه عید غدیر خم در دانشگاه آزاد اسلامی واحداراک

به گزارش خبرنگارگروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، همزمان با دهه ولایت و امامت جشن بزرگ غدیر با حضورمسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی، معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد ،معاونین، استادان، کارکنان و با حضور پرشور دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و با همکاری روابط عمومی واحد در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار آنا در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سلحشورنیا مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن تبریک عید سعید غدیر و دهه امامت و ولایت، و تقدیر از برگزار کنندگان این جشن،  دقایقی به سخنرانی در مورد  شخصیت گرانقدر حضرت امام علی(ع) و این روز تاریخی پرداخت.

دکتر حکمت  معاونت  فرهنگی و اجتماعی واحد اراک با تبریک عید غدیر به حاضرین  با بیان  اینکه  این  جشن یکی از شادابترین و با شکوه ترین جشن های برگزار شده در واحد اراک می­باشد که با استقبال خوب و بی نظیردانشجویان روبرو شد افزود: دانشجویان خواستار برگزاری بیشترمراسم مشابه اسلامی و ایرانی و مناسبت های تقویمی دردانشگاه  هستند.

معاونت فرهنگی واجتماعی واحد اراک در ادامه عید سعید غدیر خم را یکی از بزرگترین و زیباترین عیدهای مسلمین دانستند واظهار کردند:غدیر، روز اکمال دین خدا و موجب خشنودی باریتعالی  است و اصولا روز ولایت و امامت است.

در این مراسم که با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید برنامه های متنوع فرهنگی وهنری از جمله مسابقه حضوری با اهداء جوایز به شرکت کنندگان درجشن، تکنوازی سنتور، اجرای موسیقی زنده گروهی و مولودی خوانی همراه بود.

درپایان این جشن  نیز ازفعالان وبرگزارکنندگان نمایشگاه آفتاب مهرکه به مدت یک هفته درمحوطه شهرک دانشگاهی  برپا بود با اهداء جوایز و لوح تقدیر قدر دانی به عمل آمد.