برگزاری نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح دردانشگاه آزاداسلامی اراک

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۲۲:۰۹ کد : ۶۶۶ اخبار دانشگاه
برگزاری نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح دردانشگاه آزاداسلامی اراک

در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی ومجلس خبرگان نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح در واحد اراک برگزارشد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک نشستی با عنوان معیارهای نامزد اصلح ،به همت دفترنهاد رهبری با حضور دکتر خداداد واحدی رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان به عنوان سخنران جلسه، دکتر علیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،حجت الاسلام و المسلمین ایوب سلحشورنیا نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، استادان ،کارکنان و دانشجویان در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دکتر خداداد واحدی رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان در ابتدا ضمن گرامیداشت ایام الله پیروزی انقلاب و استقرار جمهوری اسلامی ایران ،وتشکر وقدردانی از رییس دانشگاه دآزاداسلامی استان مرکزی ورییس دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان گفت : مجلس از ارکان مهم در نظام اسلامی است و نمایندگانی که مردم انتخاب می کنند باید شایستگی های ویژه ای داشته باشند.

وی بابیان فرمایشات حضرت امام خمینی(ره)«مجلس دررأس امور است» اظهارکرد: قانون گذاری یک فرآیند پیچیده و مهم است که نیاز به تعهد ،تخصص ،اخلاق و تجربه دارد.

رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان بابیان اینکه وظایف و اختیارات نمایندگان در قانون اساسی مشخص است ولی بعضی از رأی دهندگان انتظاراتی از نمایندگان دارند که در حیطه وظایف نماینده نیست.افزود: البته این انتظارات بعضا با توجه به وعده های که نماینده به مردم می دهد ایجاد می شود.

وی گفت: نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی وظیفه اجرایی ندارند و از مهم ترین امور محوله به نمایندگان قانون گذاری و نظارت بر کارکرد دولت است.

رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان:نماینده باید دارای تخصص بوده تا بتواند اطلاعات صحیح را جمع آوری و با بررسی دقیق مسائل حوزه انتخابیه وکشور به آن رأی دهد.

وی ادامه داد :همچنین نماینده باید به اطلاعات روز مسلط باشد تا از تصویب طرح های بدون بازده یا تاریخ مصرف گذشته ممانعت بعمل آورد.

رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان گفت : نمایندگان نباید صرفا به مکانیزم رای آوردن فکر کنند و با وعده های ناممکن به فکر کسب آراء در دوره های بعدی باشند و نامزدهای مجلس شورای اسلامی نیز باید از دادن وعده خلاف و یا وعده غیر ممکن بپرهیزند.

دکتر واحدی رئیس پژوهشکده علوم وفناوری سلمان در پایان گفت : در مجلس آینده باید افراد توانمند،دارای تخصص و با بینش روز وارد مجلس شوند.

در پایان این نشست  واحدی به سوالات دانشجویان در خصوص معیار های نامزد اصلح پاسخ داد .