برگزاری دومین کارگاه آموزشی ائمه جماعات ومدیران فرهنگی دانشگاه های استان مرکزی

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۶ کد : ۶۷۱ اخبار دانشگاه
برگزاری دومین کارگاه آموزشی ائمه جماعات ومدیران فرهنگی دانشگاه های استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی  دانشگاه آزاداسلامی اراک، دومین کارگاه آموزشی مدیران فرهنگی و ائمه جماعات دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی ،دانشگاه علوم پزشکی ودانشگاه علمی کاربردی اراک با حضور حجت الاسلام محمد حسین فلاح زاده رییس مرکز تخصصی احکام،حجت الاسلام ایوب سلحشورنیا مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان،حجت الاسلام هادی ساجدی فردبیرستاداقامه نماز دانشگاه،دکتر شاهرخ حکمت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد و مدیران  فرهنگی به همت ستاداقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی اراک با موضوع شیوه های بیان احکام  درسالن  اجتماعات  واحد اراک برگزار شد.

حجت الاسلام فلاح زاده در دو نوبت مطالبی در خصوص شیوه های بیان احکام و راهکارهای استدلال صحیح و چگونگی بیان احکام و مسائل و همچنین مسائل نوین مطرح به سخنرانی پرداخت و در پایان به سوالات مطرح شده توسط حضار پاسخ داد.

در ادامه جلسه حجت الاسلام سلحشورنیا ضمن خیر مقدم به ائمه جماعات و مدیران فرهنگی دانشگاه های استان درخصوص اهمیت توجه به مباحث و نکات آموزشی پیرامون نماز و همچنین طرح تشکیل ستاد اقامه نماز استانی با هدف یکسان سازی فعالیت ها و بهره مندی مراکز و واحد ها از اقدامات تاثیر گذار ستاد اقامه نماز واحد اراک تأکید کرد.

این کارگاه در دو نوبت برگزار و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطاء گردید.

.