با حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر میرزاده و روسای واحدهای سراسر کشور؛

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۶۷۲ اخبار دانشگاه
با حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر میرزاده و روسای واحدهای سراسر کشور؛

هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با بازنشر بیانات مقام معظم رهبری و با شعار «دانش، فرهنگ و اقتصاد» آغاز به کار کرد.

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ابتدای این همایش، بیانات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های 1362 و 1364 بازنشر می‌شود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر فریدون رهنمای رودپشتی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش بنیان، به عنوان دبیر اجلاس در این مراسم سخنرانی خواهند کرد.

گفتنی است در هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالله جاسبی، معاونان و روسای واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی حضور دارند.

در این همایش دو روزه، سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در سال آتی تبیین خواهد شد.