برگزاری مراسم نقد و بررسی مجموعه شعر طنز «دانشگاه نامه»

۲۷ مهر ۱۳۹۳ | ۱۹:۳۵ کد : ۶۹ اخبار دانشگاه
دانشگاه آزاد اسلامی اراک

مراسم نقد و بررسی مجموعه شعر طنز دانشگاه نامه سروده دکتر عباس احمدی عضو هیئت علمی  دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم رونمایی نقد و بررسی منظومه ی طنز «دانشگاه نامه »اثر عباس احمدی با حضور رضا رفیع مجری و طنزپرداز، سعید بیابانکی شاعر، ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری و بسیاری از علاقه‌مندان به شعر و ادب در تالار شهید مطهری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در ادامه این مراسم ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری دیدگاه خود درباره کتاب «دانشگاه‌نامه» را بیان کرد و گفت: با توجه به موضوعات کلیشه‌ای همچون گرانی و نیش زبان مادرشوهر و مادرزن، احمدی به‌سراغ موضوع اجتماعی و دانشگاهی رفته است، بسیار جای تأمل و بسی شعف است.

وی تصریح کرد: با توجه به شخصیت آرام و مهربانی که از احمدی سراغ دارم، چاپ چنین کتابی از او بعید نبود و بسیار خوشحالم که او صاحب این نوع کتاب با این بیان و قالب است. با خواندن کتاب کاملاً متوجه خواهیم شد که محور اصلی اشعار این کتاب خرد و اندیشه است.

سعید بیابانکی از دیگر سخنران این مراسم رونمایی درباره وجود توأمان فصاحت و بلاغت در کتاب «دانشگاه‌نامه» گفت: با توجه به اینکه کتاب آقای احمدی از فصاحت و بلاغت برخوردار است دارای ملاحت و ظرافت طنزگونه هم هست، یعنی به‌عبارتی این کتاب تمام این ۴ ویژگی را دارا است که در اکثر کتاب‌های شعر طنز نمی‌توان این ۴ عنصر را پیدا کرد.

این طنزپرداز با اشاره به عامل موفقیت کتاب، تصریح کرد: این کتاب با توجه به استفاده از قالب مثنوی که اطناب زیادی دارد، اما بسیار خوب می‌تواند خواننده را جذب کند و تا پایان کتاب بکشاند که این عامل موفقیت کتاب محسوب می‌شود.

در پایان این مراسم از کتاب شعر طنز «دانشگاه‌نامه» که توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است، رونمایی شد.