برگزاری نشست ادبی آیه های انار57 در واحد اراک

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۲۱:۵۳ کد : ۶۹۷ اخبار دانشگاه
برگزاری نشست ادبی آیه های انار57 در واحد اراک

به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ،نشست ادبی آیه های انار 57 به همت کانون ادبی بخارا وهمکاری معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد اراک با حضور خانواده شهید بزرگوار،محمد زهره وند از شهدای گرامی مدافعان حرم ،دکتر شاهرخ حکمت ومعاونت دانشجویی وفرهنگی،دکترمحمدجواد یاری عضو هیأت علمی ودانشجویان در تالار امیر کبیر دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دراین نشست دکتر شاهرخ حکمت ،معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن خیر مقدم و تشکر از دست اندرکاران برنامه به نقش راهبردی اینگونه همایش ها و جلسات پرداخت و از ویژگی های ادبیات پایداری صحبت کرد.

درادامه دکتر محمدجواد یاری،از اساتید دانشگاه ونویسندگان معاصر در حوزه ادبیات پایداری،ضمن بیان ضرورت شناخت ادبیات پایداری و ادبیات انقلاب اسلامی به بیان سیر تطورات تاریخی ادبیات انقلاب اسلامی پرداخت و تا ثیر انقلاب اسلامی بر ادبیات معاصر را بیان کرد.

یاری اضافه کرد :حضرت امام (ره) به عنوان بزرگترین مصلح قرن بیستم تاثیرگذاری بی نظیری در ادبیات پایداری وانقلاب اسلامی داشتند.

وی اضافه کرد:وجود نمونه های بارز کار های فرهنگی و بیان نمونه های ادیبان و شاعران معاصر و ایجاد فضاهایی برای بروز و ترویج این گونه آثار از اهم واجبات است.

دراین محفل شعرای برتر استان ازجمله علی احدی،سید مسعود طباطبایی و خانم ملیحه اکبری به شعرخوانی پرداختند.

درپایان نشست از خانواده معظم شهید زهره وند تجلیل شد.