افتتاح سایت کامپیوتر مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۸ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۸۰ اخبار دانشگاه
افتتاح سایت کامپیوتر مجتمع قائم مقام فراهانی

افتتاح سایت کامپیوتر مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به گزارش خبرنگار آنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، سایت کامپیوتر مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک با حضور دکتر علیرضا نظام‌آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی ، اعضای هیأت رییسه دانشگاه و جمعی از مدیران افتتاح گردید.

دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی در حاشیه افتتاح سایت کامپیوتر مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک ضمن تشکر از زحمات همکاران درخصوص تجهیز به موقع این سایت افزود : برنامه‌ریزی مدون و تبیین دقیق برنامه‌های آموزشی و پژوهشی از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی اراک می باشد.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی گفت : تجمیع کارگاه های کامپیوتر مجتمع به منظور رفاه و تکریم دانشجویان گرامی بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور بهره‌مندی بیشتر از امکانات و توانمندی‌های واحد می باشد ، واستفاده بهینه و شایسته از امکانات دانشگاه حق دانشجویان است .

بنابراین گزارش ساختمان کارگاههای تخصصی کامپیوتر در مجتمع قائم مقام فراهانی با مساحت 800 متر مربع در 3 طبقه به بهره برداری رسید. در طبقه همکف این ساختمان 2 سایت آزاد به مساحت 120 متر مربع با 22 دستگاه کامپیوتر جهت استفاده دانشجویان دکتری و سایت دیگر به مساحت 130 متر مربع با 25 دستگاه کامپیوتر جهت استفاده دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی تجهیز شده اند.

شایان ذکر است 8 کارگاه آموزشی نیز هر یک به مساحت 50 متر مربع با 52 دستگاه کامپیوتر در طبقات دوم و سوم این ساختمان راه اندازی گردید.