همایش بزرگ دانشگاهیان عاشورایی

۱۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۱۲ کد : ۸۶ اخبار دانشگاه
واحد اراک

همایش بزرگ دانشگاهیان عاشورایی با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع)، مراسم سوگواری امام حسین(ع) با نام «همایش دانشگاهیان عاشورایی» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی با حضور آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی مقدم مسؤول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی، حجت‌الاسلام والمسلمین سلحشورنیا مسؤول دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان مرکزی و جمعی از رؤسا ،اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه های اراک در مصلی بیت المقدس این شهر برگزار شد.

بنا بر همین گزارش، این مراسم با حضور پرشور و استقبال گسترده مسؤولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌ آزاد اسلامی اراک، آموزشکده سمای اراک، دانشگاه صنعتی اراک، دانشگاه علوم پزشکی اراک، دانشگاه اراک، دانشگاه پیام نور، علمی ـ کاربردی،جهاد دانشگاهی در مصلای بیت‌المقدس این شهر برگزار شد.

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اراک در قالب دسته های عزاداری، مرثیه سرایی و نوحه خوانی از محل دانشگاه خود حرکت کرده و خود را به مصلی بیت المقدس این شهر رساندند و با اجتماع در مصلی بیت المقدس، در مراسم سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین( ع ) و یاران با وفایش شرکت کردند.

کاروان عزاداران حضرت ابا عبدا.. الحسین (ع) دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز همراه با سایر دانشگاه ها با حضور پرشور مسؤولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان از جلوی درب مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک واقع در خیابان دانشگاه با مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، مراسم سینه‌زنی و عزاداری را آغاز کرده و با طی کردن مسیر خیابان دانشگاه، به جمع کاروان دانشگاهیان عاشورایی در مصلی اراک پیوستند.

در مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) که با مداحی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) همراه بود، نوا و شور و عشق حسینی طنین انداز شده و فریاد وفاداری به نهضت عاشورا به گوش می رسید و نوحه خوانی، ذکر مناقب اهل بیت عصمت وطهارت( ع ) به ویژه امام حسین (ع)  و سخنرانی از جمله برنامه های این مراسم بود.

در ادامه همایش بزرگ«دانشگاهیان عاشورایی»، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه دراستان مرکزی و امام جمعه اراک در جمع دانشگاهیان عزادار در مصلی بیت‌المقدس اراک بابیان اینکه  دانشگاه ها مهد شور و شعور و دانشگاهیان مروجان دینی وفرهنگی هستند، افزود: خوشبختانه این عشق و ارادت خالصانه با شور و شعور حسینی آمیخته شده وبسیار هم ارزشمند است.

آیت الله دری نجف آبادی اظهار کرد: امام حسین (ع) و اهل بیت گرامی ایشان مصداق آیه تطهیر است و باید دانشگاهیان وعموم مردم در مسیر اهل بیت (ع) گام بردارند و سیره و سنت آن بزرگواران را به خوبی بشناسند.

شایان ذکر است شرکت کنندگان در این مراسم ضمن عزاداری به مناسبت شهادت جانسوز حضرت امام حسین( ع ) و یاران با وفایش، نماز ظهر و عصر را به امامت آیت الله دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در مصلی بیت‌المقدس اراک اقامه کردند.