خبرگزاری آنا باید خوشنام‌ترین رسانه کشور شود

۱۹ آبان ۱۳۹۳ | ۲۲:۲۷ کد : ۸۸ اخبار دانشگاه
هیچ فعالیتی از روابط عمومی‌ واحدها حذف نمی‌شود

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد، خبر و خبررسانی را ضرورت زندگی امروز دانست و تاکید کرد: خبرگزاری آنا باید همانند دانشگاه، خوشنام‌ترین رسانه کشور شود و در این راستا از حمایت و مشارکت مسئولان دانشگاه نیز برخوردار باشد.

دکتر فریدون رهنمای رودپشتی با حضور در غرفه خبرگزاری آنا در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه این رسانه با تاکید بر اینکه به نقش رسانه در خبررسانی واقعی و منصفانه اعتقاد دارم، اظهار کرد: از خبرگزاری آنا به عنوان خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی انتظار داریم که به عنوان یک رسانه پیشرو در عرصه اطلاع‌رسانی عمل کند و کارکردهای دانشگاه را برای اقشار مردم بویژه دانشجویان اطلاع‌رسانی کند.

وی با توجه به قضاوت‌های نابجا و غیرمنصفانه درخصوص دانشگاه آزاد اسلامی و مشکلات موجود، فعالیت "آنا" را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دانشگاه با وجود یک میلیون و 700 هزار دانشجو، هزاران عضو هیات علمی و استاد و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نیازمند اطلاع رسانی صحیح و درست است که خبرگزاری آنا در این راستا باید پیشتاز و پیشرو بوده و این نقش مهم را بر عهده بگیرد و به طور حتم مورد حمایت مسئولان دانشگاه نیز خواهد بود.

خبرگزاری آنا باید به عنوان یک منبع معتبر در دانشگاه شناخته شود.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه انتظار ما از آنا انتظاری متفاوت است، از تصویب سازمان کار مناسب برای این خبرگزاری خبر داد و افزود: باید با تلاش خبرنگاران و مدیران این رسانه و حمایت، تعامل و مشارکت مسئولان دانشگاه خبررسانی بموقع و صحیح از فعالیت‌ها و کارکردهای دانشگاه آزاد اسلامی صورت گیرد.

رهنما با اعتقاد بر اینکه خبررسانی بهتر و صحیح‌تر از خبرپراکنی است و باید خداپسندانه باشد، تاکید کرد: خبر و خبررسانی ضرورت زندگی اجتماعی امروز است و در این راستا خبرگزاری آنا باید همانند دانشگاه آزاد اسلامی، خوشنام‌ترین رسانه کشور شود و این امر مهم برای دانشگاه هم سودمند خواهد بود و توجه و اعتماد مردم را هم جلب خواهد کرد و این مهم با ظرفیت موجود و پشتیبانی ریاست دانشگاه دور از دسترس نیست، خبرگزاری آنا باید به عنوان یک منبع معتبر در دانشگاه شناخته شود.

هیچ فعالیتی از روابط عمومی حذف نمی‌شود/مدیران روابط عمومی نگران نباشند.

این مسئول با توجه به ابلاغ چارت سازمانی واحدهای دانشگاهی و ادغام حوزه روابط عمومی و ریاست دانشگاه‌ها در پاسخ به سوال آنا درخصوص نگرانی مدیران روابط عمومی به آنا گفت: ساختار سازمانی یک نمودار نمادین است، مهم، فعالیت مرتبط با روابط عمومی بوده که محدود نشده باشد، روابط عمومی چشم و گوش ریاست دانشگاه بوده و در این راستا سطح سازمانی پایین نیامده است.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه مدیران روابط عمومی هیچ نگرانی نداشته باشند، ادامه داد: در حوزه ریاست سازمان مرکزی این امر انجام و اجازه داده شد اداره روابط عمومی و ریاست انجام وظیفه کنند چرا که هیچ فعالیتی از روابط عمومی و حوزه ریاست حذف نمی‌شود و کارهای دو حوزه قانونمند پیش می‌رود.