دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۹ آبان ۱۳۹۳ | ۱۷:۲۶ کد : ۹۲ اخبار دانشگاه
واحداراک

اولین نشست دانشجویان دکتری تخصصی دانشکده کشاورزی واحد اراک

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اولین نشست دانشجویان جدیدالورد در مقطع دکتری تخصصی به منظورآشنایی دانشجویان با حوزه های فرهنگی واجتماعی ومباحث آموزشی وپژوهشی دانشگاه درسالن جلسات دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه آزاداسلامی اراک باحضور معاون فرهنگی واجتماعی واحد ، ریاست دانشکده ، مسئول فرهنگی دانشکده و دانشجویان مقطع دکتری درگرایش های  مختلف رشته های کشاورزی برگزارگردید.

بنابر این گزارش دکتر شاهرخ حکمت معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاداسلامی اراک ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت اباعبداله الحسین (ع) اظهار کرد: حوزه فرهنگی واجتماعی برای برقراری ارتباط هرچه بیشتر و بهتر بادانشجویان در مقطع دکتری آمادگی لازم را دارد .

معاون فرهنگی واجتماعی واحداراک بابیان اینکه دراکثردانشکده ها دفاتر فرهنگ  اسلامی راه اندازی شده است افزود: طبق تقویم فرهنگی دانشگاه برنامه های  متنوع فرهنگی واجتماعی را در سطح دانشکده ها برگزار خواهیم کرد.

درادامه دکترمهدی چنگیزی ریاست دانشکده کشاورزی واحد اراک با گرامی داشت یاد وخاطره شهدای کربلا به تشریح برنامه های آموزشی وپژوهشی در مقطع دکتری تخصصی پرداخت.

وی گفت: برای حضوردانشجویان درمقطع دکتری در رشته های کشاورزی دانشگاه شرایط مناسبی را با توجه به توانمندی های استادان و تجهیزات وآزمایشگاه ها موجود، فراهم نموده است .

ریاست دانشکده کشاورزی  با اشاره به سرفصل های آموزشی مقطع دکتری گفت : دانشجویان ارجمند ازپایان سال اول باید پروپوزال رساله خود را آماده کنند و به زمان آزمون امتحان جامع نیز توجه داشته باشند. و ارائه دومقاله ISI برای دفاع وتسویه حساب لازم می باشد که باید از اکنون تلاش های لازم صورت گیرد.