برگزاری اولین دوره مسابقات مقدماتی قرآن کریم ویِژه دانشجویان شاهد و ایثارگر

۲۴ آبان ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۹ کد : ۹۴ اخبار دانشگاه
درواحد اراک

اولین دوره مسابقات مقدماتی قرآن کریم ویِژه دانشجویان شاهد و ایثارگر درواحد اراک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، غلامرضا هاشمی مسؤل ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد واحد اراک و دبیر اجرایی این مسابقات با بیان اینکه 25 دانشجوی دختر و پسر در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در اولین دوره مقدماتی مسابقات قرآن کریم ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد واحد اراک شرکت کرده اند اظهارکرد: تمامی شرکت کنندگان در این مسابقات را اعضای محترم خانواده شاهد و ایثارگر دانشگاه تشکیل می دهند و شرکت کنندگان،در رشته های ترتیل،تحقیق و حفظ در این مسابقات حضور پیدا کرده اند.

هاشمی هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج هرچه بیشتر فرهنگ قرآنی در جامعه و بخصوص در فضای دانشگاه ها دانست و تصریح کرد: برگزاری مسابقات و برنامه هایی از این قبیل و با محوریت قرآن کریم نقش بسزایی در تثبیت و ترویج فرهنگ قرآنی و اسلامی در بین جوانان دارد.

بنا بر این گزارش، وی از برگزاری مرحله نیمه نهایی این مسابقات در اواخر دی ماه سالجاری با حضور دانشجویان شاهد وایثارگر تمامی مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاداسلامی در مرکز استان خبر داد و گفت: برگزیدگان مرحله نیمه نهایی این رقابت ها اسفند ماه امسال در مرحله نهایی مسابقات که در استان کرمانشاه برگزار می شود حضور می یابند.

هاشمی با اشاره به اینکه داوران این دوره ازمسابقات توسط کانون قرآن و عترت دانشگاه انتخاب شده اند بیان کرد: نفرات برگزیده بلافاصله پس از برگزاری مسابقات و بر اساس رای داوران انتخاب شده و به مرحله نیمه نهایی راه پیدا می کنند.

مسول ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک همچنین یادآور شد: به دانشجویان شرکت کننده در این دوره از مسابقات بر اساس جدول امتیازی تدوین شده،از طرف بنیاد شهید و ایثارگران استان مرکزی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک امتیازات ویژه ای تعلق می گیرد.